same shit over and over again

Jag klarar inte av det här längre, jag har blivit sårad alldeles för många gånger. Kompisarna går före killen, men inte för dig. Vi har snackat om det men jag är inte redo att ta tillbaka dig, om jag ens kommer göra det. Gårdagens händelse är det enda jag kan tänka på, synen från när jag öppnade dörren och såg er kommer upp i mitt huvud hela tiden. Jag får svårt att äta, dricka eller sova, jag mår verkligen skit och känner mig så jävla äcklad. Jag fattar inte hur jag kunde lita på någon av er.

Ingenting kommer någonsin bli desamma igen..

bad uppdatering

Förlåååååååt igen! Min data funkar fortfarande inte, och våra skoldatorer har blivit försenade :(. Vi ska förmodligen få dom på torsdag..

Usch känner mig sjuk, det satt en tant och hostade som en galning bredvid mig på bussen igår påväg till skolan, har haft grymt ont i halsen sen dess! Idag började jag klockan 10 och slutade 10 i 11, haha lite onödigt att åka till skolan? Vi fick information om vilket gym vi skulle hamna på och sådär, varje fredag gymmar jag under skoltid och på onsdagar gör vi gruppträning/pass, typ bodypump, aerobics m.m, men det har jag väl redan förklarat? hah. Och på måndagar har vi idrott och hälsa, alltså vanlig gympa, och så har vi idrottsteori en dag i veckan:P. Mycket idrott va? Går ju i ett idrottsgymnasium så.. ;) Är väldigt nöjd med skolan och klassen, även fast vi inte riktigt har kommit igång än menmen.. :).

Så mycket har väl inte hänt, inte som jag kommer på just nu iallafall eftersom jag inte skrivit på länge.. Men skriver om jag kommer på något kul ;)

:)

Tjena sötnosar!

Vet inte riktigt vilken tid jag kom ut igår, men i rimlig tid iaf:) . Miranda kom och hämtade mig med sin bil (EU-bil), och så körde vi till stora mossen och parkerade den där, kvällen tillbringade vi vid kristineberg med massa roliga människor. Sen ville mirre börja röra sig hemåt eftersom hon var godissugen och alla affärer stänger haha.. Och så ville lilla viktor rudis ha skjuts hem så vi åkte till stora mossen med tunnelbanan och åkte till brommaplan och sen hem, köpte massa godis och kollade på en "skräckfilm" men båda somnade så vi fortsatte imorse. haha
ska duscha nu, hörs sen pössssss


efron?

Alla har sina dåliga hårdagar, zac.

..?

Nej nu jävlar ska jag släppa datorn för idag. Ska städa klart rummet, möblera om, jogga, duscha, käka sen ska jag ut:)

Vi hörs imorgon!

lör

Tjena fuckers.

Kom hem från miranda för ganska längesen nu. Fick sitta vid morsans dator, otroligt! Min är fortfarande paj så inga bilder kommer upp, förlåt för det. Var på Åhlens igår, jag har presentkort där, och eftersom jag inte köper kläder där eftersom jag inte tycker dom är nå fina, så köper jag andra saker; smink, skönhetsprodukter m.m., så igår köpte jag ett grymt nagellack + några andra saker. Färgen är knallorange, haha så naglarna lyser nu om man säger så ;)
och ikväll, vad händer då? jo, ska träffa tjejerna och oliver, hoppas ni får en rolig kväll.hörs sen!


fredag

Tjena :) Sitter nu hemma hos mirre (www.mirandajuliawandel.blogg.se), mötte upp henne efter skolan och åkte sedan in till stan och träffade emmy, emelie och natta. Sen åkte vi hemåt och snart ska vi ut och äta sen ska jag åka hem för mirre ska få besök av en liten pojke:). Vi får se vad som händer ikväll, kanske ska ut, kanske stannar hemma och tar det lugnt, tränar lite och så, vi får se:)

Åh juste, älskar nya skolan, på fredagar så gymmar man bara och på onsdagar får man gå på aerobics, step up, bodypump eller något mer, allt helt gratis:) Går ju iförsig i ett idrottsgymnasium :P.

See you

sorry

Förlåt för att jag knappt skriver längre, som sagt så är min data paj och får inte låna morsans, fråga mig inte varför. Så här sitter jag, datalös. Men ska få en data av skolan snart så bloggen kanske kommer igång då igen. Walthers gymnasium som jag nu har börjat i är riktigt bra! Börjar redan komma in och trivas i klassen och så (började igår).

måste gå nu innan morsan blir sur för att jag använder deras dator.. Ska försöka blogga så mycket som möjligt, promiiise. pöss på rumpan

17 augusti

Tjolahopp!

SISTA DAGEN på jobbet! Skööööööööööööööööönt! Slutar tidigt idag, klockan 4, och snart kommer kussen hit och mirre som jag inte har träffat på hur länge som helst också kanske tittar in om hon hinner, åh saknar henne verkligen!

Igår efter jobbet var jag med ange och micke, vi åkte runt lite och fixade lite saker sen så skulle vi träffa mirre och massa men fick inte tag på dom efter ett tag och klockan blev mycket så vi åkte hem till ange och sov där, gick upp typ halv 10 idag, ganska jobbigt eftersom vi kom i säng vid kanske halv 2. Åkte sedan till jobbet och var där alldeles för lång tid innan dörrarna öppnades så fick stå och vänta ute i det tråkiga vädret. Nu sitter jag här och väntar på att Eleni ska ringa och sen komma hit (min kusin). Och på att mirre ska logga in på msn igen, haha hon loggade ut helt plötsligt när vi snackade ^^.

Jaja, vi får se hur det blir, hörs senare!

ung08?

tja sötnosar!

Sitter på jobbet, som vanligt. Kan ju inte använda datorn hemma eftersom den e paj, som jag sa. Ska försöka laga den men annars får det bli på jobbet eller hos kompisar jag skriver blogg^^.

Igår kväll var jag hemma hos ange, vi fixade med min ipod och åt massa gotteligott :o) Hon kommer hit idag med micke, och min kusin är här nu så det blir väl inte en lika tråkig jobbdag som det brukar vara. :)

Måste bara fråga en sak, som jag hoppas någon kan svara på, det här med ung08 fattar jag inte riktigt nämligen. Många säger att musiken inte ens är bra där, så varför är man där då? det är ju fan bara massa fjortisar där? Jag var där förra året när jag var fjortis, men fattar inte varför man är där om man inte är det? Det är ju ingen som går dit för musiken längre, utan typ för att hänga bland alla fjortisar och göra sl- stämplar i ansiktet haha! Kan någon svara på varför man är på ett sånt ställe? Det är ju typ som att hänga på plattar hela dagarna hah?


with angeeeee

Tjeena mittbena!

Sket i jobbet idag, pallade inte (:
Istället åkte jag med ange till stan för att shoppa och fika men inga kläder blev det tyvärr  :'( Sitter nu hemma hos min sötnos och har svullat godis och ätit god mat, ska hem om en stund.

Sorry för bilderna som aldrig kommer upp från köpenhamn och göteborg och allt de men min data har tyvärr slutat fungera, :'/

Men nu ska jag vara lite social så vi hörs lite senare:)

pössen

fortf. jobb

Sitter fortfarande på jobbet och försöker fördriva tiden så gott det går, men hur mycket man än försöker så finns det i princip ingenting att göra. Får ju iförsig sitta vid datorn men det är ju inte heller kul att sitta i flera timmar i sträck!

Jaja, dagens (eller kvällens) planer är:

Städa ur rummet och fixa och göra det lite mysigare därinne
Ut och jogga och använda min nya stegräknare som även kan visa hur många kalorier man förbränner
Se på the hot chick, tycker den är ganska rolig faktiskt :) Ikväll 21.55 på kanal 5


(Ange visade mig en sida igår, det kanske bara jag som är konstig men har aldrig hört talas om den, http://www.timetopuke.com/ , gå in på videon Hatchet vs Genitals, om du är på humör för att må illa, videon är tydligen helt sann, det som han gör är inte tillgjort eller på skoj. Blä!)


jobbet

Sitter nu på jobbet, dötrist. Jobbar på ett internetcafé på ekerö! Låter intressant eller hur? ;)

Har egentligen inte så mycket att skriva, igår kväll var jag med ange, sen åkte vi och träffade lisa och zacke. Och när jag säger åkte menar jag ju med mopparna såklart, haha var fan första gången jag körde den ute på vägarna, var fett nervös innan ^^. När vi var i vällingby så åkte vi förbi några killar som först kastade en cigg på mig och lisa, och sen sprang fram och skulle ta anges moppe, han ba; jag puttar iväg dig och tar moppen om du inte kör mig. asså idiot haha ange var fett lack ^^

men nu ska vi åka iväg och handla lite saker till cafét, hörs senare 

14 aug natt

Tjeenahollop!

Kan inte skriva så mycket just nu eftersom jag är med underbara ange :o)
Idag har vi åkt moppe flera timmar i sträck, kom ju hem idag och har äntligen fått mitt moppekort :oD

Vi hörs senare, pösselipöss

gratis smink

Helt gratis smink! Gå in på: http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=64073  och bli medlem!


I <3 Köpenhamn

Tjena allihopa!

FÖRLÅÅÅÅÅÅÅT för dålig uppdatering, fanns inget internet på hotellet och när jag kom till Göteborg (där jag är nu), så har pappa inget internet i sin lägenhet heller, så nu är jag hemma hos min farmor som tur är har internet:).
Men uppdateringen kmr bli bättre eftersom imorgon åker jag hem, äntligen! Saknar alla nära och kära i stockholm så fruktansvärt! Speciellt min kära miranda och älskade ange. Och mina underbara bröder såklart, jag kommer pussa sönder skitungarna när jag kommer hem! Och mirre och ange, ni kommer inte undan heller ;).

Har tyvärr inga bilder just nu eftersom jag inte sitter vid min data eller har min usb-kabel med mig, så bilderna kommer upp när jag kommer hem, så nu blire bara till att berätta vad man har varit med om. :D

Köpenhamn var UNDERBART!  Massa mysiga affärer och fortsatte man bort på gatorna så kom alla lite finare klädaffärerna, tex Burberry, Louis Viuotton(stavar säkert fel), Chanel m.fl. Dag 2 så gick jag och pappsen på det kända tivolit "tivoli" ;D. Tyvärr åkte vi bara en sak och det var en bergochdalbana med 3 looper (jag trodde det bara var 2 så jag fick en chock sista gången, och lägg på minnet att jag aldrig åkt en loop i hela mitt liv), demonen hette den, fjärliar i magen hade man ju innan, men den va faktiskt inte så läskig, vi köpte bilden som togs och gjorde en nyckelring av den, var bara tvungen att köpa den eftersom jag var så ful, ser flintis ut haha ;). Lägger upp bild på den sen.  Sen åkte vi hem, vi kände att vi hade sett allting, för denna gång, hade inga pengar så det var ju inte så kul att hålla på och kolla i alla affärer hela tiden, 3 dagar i rad. Åh, glömde berätta en sak, jag och pappa gick in på något museéum som hette Guinnies World Records eller något sådant, så vi gick in. När vi hade gått klart i ena huset så kunde man gå ut och sen gå in i ett annat hus som hette Fun&Horror, haha fyfan jag fick panik men det sket farsan i så han drog in mig ändå, och mörkrädd och lättskrämd som jag är så höll jag på att pissa på mig därinne, det var som rena spökhuset! Okej, det var inga riktiga människor men ändå! Skitläskigt, men pappa förtsatte bara gå, fan vad jag blev sur, precis när vi skulle gå upp på övervåningen så började jag skrika att jag ville ut och då började han bara garva och då gick vi äntligen ut! Never again.

Här i göteborg har jag inte gjort så speciella saker, varit på liseberg och åkte 2 saker, sen hann vi inte mer utan gick på bio. Är glad att jag överlevde lissan, alla deras åkattraktioner verkar ju gå sönder medan folk sitter i, tex rainbow.

Idag har jag shoppat lite med min söta farmor och ätit sushi, mumsens!

Hörs snart ! Pössar

köpenhamn

Jaha, nya planer IGEN! Pappa kommer snart och hämtar mig (jag vet det har tagit väldigt lång tid men det har varit köer och han har haft ärenden och så), och så nu ska vi åka till Danmark och vara där i sisådär 2-3 dagar. Ska bli skönt att vara där men inte för länge, bara inte sitta i götet hela veckan och inte ha något och göra.. Uppdateringen kommer FÖRMODLIGEN att bli dålig eftersom jag inte har mobilt bredband eller något, men ska försöka koppla upp mig på hotellet, men oteknisk som man är så får vi se hur det går ;).

Nej, nu måste jag fixa ordning det sista, pappsen kommer väl om sisådär 10 min.

Hare gött, så hörs vi så fort jag har tillgång! (Besök bloggen ändå, kanske kommer vara vanlig uppdatering, vi får se:))


walthers och götet

tjillevippen!

Packar fortfarande.. Hade ganska stökigt och kläder låg hullerombuller här i min lilla stuga ;D.Pappa har väl precis åkt från Göteborg så han är väl här om 3-4 timmar, anledningen till att han kommer och hämtar mig är för att han ville och tågen går inte hela vägen och blabla, så det är inte för att jag är bortskämd och bad honom att göra det så ni vet. Inget nytt om Greece heller, skickade sms till honom inatt och skrev att han inte skulle boka någonting utan att prata med mig först, vet inte riktigt om jag vill åka längre, allt blir så himla stressat så vi kanske åker om någon månad eller något istället. Fast det kanske inte är så kul att sitta i göteborg och inte göra någonting, känner ju inte så många där om man säger så ;).

Kom just och tänka på att det bara är 18 dagar kvar tills skolan börjar, det börjar faktiskt kännas lite nervöst nu. Känner ingen som ska börja i Walthers i danderyd heller.. Haha det är typ ingen som ska det, aldrig någon som säger aha där ska min kompis också börja eller något, hur liten är skolan egentligen? Det kanske inte ens är en riktig skola, det kanske är ett koncentrationsläger eller något, haha nej jag skoja vad hemsk jag är! Någon av er kanske ska börja där..?

hmm?

ännu en natt..

Borde väl egentligen ligga och sussa nu, men är inte trött jag vet inte varför, det är ju ganska konstigt eftersom jag gick och la mig kvart över 6 imorse och gick upp 11.30, haha men ändå, no sleepy. Jag kan typ inte vara trött på kvällarna, bara på dagen och morgonen xD.
Vänta, det kommer mer negativt om Louise Sjöstedt.. jag har knappt börjat packa än, kommer alltså få gå upp tidigt imorgon och göra det, saker blir inte som man alltid planerar, speciellt inte för mig.

Kollade nyss på flight of the pheonix, har inte så många filmer här men den fick duga, man är ju ganska uttråkad på landet, speciellt på nätterna när man inte e trött, vad gör man då? Jo, kollar på movie!

Vet fortfarande inget om grekland, men skulle det inte vara härligt att få spendera dom sista dagarna innan jobbet och sedan skolan på en grekisk ö?


:)

Det blev lite ändrade planer, ett tag efter jag hade skrivit förra inlägget så kom morsan och frågade om jag skulle med och bada, så då cyklade vi iväg och gjorde det. Kom precis hem, så ska nog börja städa och packa snart och sen ta en dusch.

Haha, planerna ändras hela tiden när det gäller vad vi ska göra när jag e hos farsan, så nu kanske vi ska åka till Grekland istället, men det får vi se för vi måste fixa pass till mig och vi kanske inte hinner det och blablabla.. men vi får se :)

Här kommer en bild från stranden idag.


fortf. 1 aug

Nu har jag legat och latat mig ett bra tag. Ska gå ner till nybygget och se om man kanske skulle äta en sen lunch. Sen ska jag gå ner till lillstugan (haha ja vi har tre hus här) och börja packa. Sen ska jag ta en dusch och nog försöka fixa ett litet eget hemmaspa. Fick hemmaspa av morsan och niklas (låtsasfarsan) på min födelsedag, eftersom det var för sent att boka tid på ett riktigt spa. Fick ansiktsmask, massage, hårinpackning och så behandlade mammsen mitt ansikte med massa olika krämer, rengäringsmjölk och ansiktsvatten och så badade vi bastu, hur skönt som helst! Morgonen efter när jag gick upp hade jag superfin hy, har aldrig sett mig så slät och fin förut haha. Så jag måste verkligen rekommendera två produkter, den ena är rengöringsmjölken, huden blir så mjuk och len efter användning, och så ansiktsmaken, som faktiskt är från H&M, jag tror det var den som gjorde min hy sådär fin dagen efter, för jag brukar smörja in mig med krämer och så.
Slänger in en bild på rengörningsmjölken lite senare, men H&M's anisktsmask har jag ju inte kvar så den får tas från www.google.se, allas bästa vän haha :)

1 aug

"God morgon!"

Gick upp vid halv 12 idag, tycker att det är en jävligt bra tid eftersom jag gick och la mig kvart över 6 imorse. Har verkligen vänt på dygnet, måste börja bättra mig nu när det är 19 dagar kvar till skolan börjar. Ska  kanske försöka vila ändå om ett litet tag, annars kommer jag aldrig orka med den här dagen..

Dagens planer då?

Packa
packa
packa..
klippa gräsmattan -.-


Jaja, ni får ha det så bra, hörs om ett litet tag igen!

småbarn alltså..

Vänt på dygnet? Det har jag gjort iaf, det är nog lätt hänt när det är sommarlov. Kollade precis igenom mina bilder på datorn, och hittade en väldigt hemsk och rolig bild från när jag gick i 7an, hade inte alla hästar i stallet då så jag bestämde mig för att klä ut mig och gå ner till centrum så med mirre, fråga mig inte vad jag tänkte med. Ful var jag då också (vill varna känsliga tittare) haha!

(haha mirre sötnos i bakgrunden)

min fina ängel

Glömde berätta en hemsk sak, min lillebror bröt benet igår, stackarn, får inte gå på 5 veckor, vi måste bära honom vart han än ska, tillochmed till toaletten. Och stackarn är bara 3 år, han som har så mycket spring i benen.

Storasyster finns här alltid, hjärtat!

want a nice head?

Tänkte bara tipsa er som har bloggar om en duktig kille som fixar snygga headers på photoshop. Han gjorde min nuvarande, det är väldigt enkel iförsig men det var precis det jag bad honom om. Superschysst kille, så om du inte har lust eller ork eller inte har photoshop och inte vill ladda ner för en headers skull, så kontakta honom så hjälper han dig och fixar en snygg header :)

Niclas

www.niclasens.blogg.se


vote

Vad tycker du om min blogg? Rösta på

www.bloggtoppen.se

: )


RSS 2.0