heeeelt gratis ;)

Jo nu måste jag tipsa er om en till grej, nämligen www.supergratis.se, det är en sida där man samlar poäng och får asgrymma prylar hemskickat i brevlådan direkt! Nu tänker ni säkert, äh vad fejk det kostar säkert i slutändan och blablabla, men det gör det inte! Vissa saker kan kosta men så finns det en egen liten rubrik där man kan samla poäng helt gratis! Man kan få allt från kondomer till mobiltelefoner hemskickat! Och så måste jag faktiskt erkänna en grej, för varje liten söt läsare som blir medlem så får jag några poäng. hihi så lite tänker jag på mig själv också. men om det blir så att många går med så kanske jag lottar ut något som jag fått från sidan här på bloggen. Ni kan ju iallafall bli medlem, ni förlorar ju ingenting på det, eller hur? ;)

Så.. gå in på http://www.SuperGratis.se/?r=44174 och bli medlem NUUUUUUUUUUU! :D Om det verkar cp, så skaffa inte några poäng, men bli iaf medlem, det tar ju typ 2 min ;)

31 juli

Ligger i soffan, är inte ett dugg trött men vad ska man hitta på liksom? Är ju på öland och tråkar. Men på lördag kommer pappa och hämtar mig och så åker vi till Göteborg. Vi kanske, bara kanske, ska åka till New York men det är lite ont om tid så vi får se. Annars ska vi bara köpa lite kläder och sånt till moi och farsan har också lovat mig en ipod i sen födelsedagspresent eftersom mina resor till nya skolan kommer bli långa (Walthers gymnasium i Danderyd).

Tänkte tipsa om en kul sida, där du kan designa din egna almanacka och sedan få den hemskickad. www.personligalmanacka.se. Have fun!


mizz

hej hej hallå! detta inlägg blir inte speciellt långt. tänkte bara säga att jag håller på att dö! hejdå.


haha nej jag skoja, men jag håller faktiskt på att dö, av otrolig saknad av miranda och ange och så får man inte glömma emmy heller ju, sist vi sågs var det ju inte speciellt kul men är glad att du fattat sanningen nu, gumman! samma sak gäller dig, mirre, trodde du seriöst jag var klar med dig efter 3 år? skulle inte tro det! Ni tre är underbara vill jag bara säga. Älskar er alla 3. Vi ses om ungefär en vecka, can´t wait!

Trött på the old me

Alla har sin period, sin alldeles egna. Nu på 2000-talet brukar dom perioderna oftast kallas för emo eller fjortis-perioder. Ganska ytligt, men visst. Jag hade min såkallade "fjortis"-period. Egentligen är den så jävla tråkig men det är något man bara inte vill erkänna. Att stå på plattan hela dagarna och inte göra någonting, hur roligt är det på en skala? Det har blivit värsta hängplatsen, men komigen, ni som är där, ni kan ju ärligt inte säga att det e kul? Eller då en period när man bara hängde på espresso house på stureplan. Man var inne i stan och traska, och så fårgar man kompisen, vad ska vi göra? jo då blev svaret; vi drar in till eh (espresso house) och kollar vilka som e där! Och det slutade med att man satt där tills det var dags för hemgång ibland! Asså ursäkta men är det inte patetiskt? Visst att man kan gå dit och ta en fika, men komigen, överdriv the amount of time!
Jaja, i varje fall.. Jag är så jävla glad att denna tid är öööööööööööver för min del. Pallar inte vara den omogna lilla fjortisbruden längre. Jag menar kom igen! Man är väl ändå 16 år, kanske dags att börja beté sig som det då också och inte som någon 14 åring? Låt dom småpluttarna få ha sin period i livet också, för vi är över med våran. Kanske dags att börja inse livets mening nu också? Eller iaf inse att den inte är att hänga på plattan varje dag, att hårspray inte är livet, och att sedan på kvällarna springa runt till olika människor och leta efter fester varenda dag, dag in och dag ut. Jag ser och läser om folk som är fulla varje fredag, lördag och kanske tillochmed söndagen? varje vecka? frågorna är, njuter du verkligen av livet? tycker du seriöst att detta är kul som sysselsättning eller intresse? trivs du med dig själv? får du bättre samvete när du hotat någon stackare på internet att du ska slå henne för att hon inte ser ut som du vill? asså tänk efter, hur länge vill ni leva så här? om två år är man vuxen, kanske dags att börja förbereda sig?

Back on track!

Tjena snyggingar!

Nu är det så att jag har valt att börja blogga igen, anledningen till det är att jag saaaaknar det så jävla mycket, vart annars ska jag göra av mina tankar och funderingar, planer och skojjigheter utan att berätta det för er? :D Anledningen till att jag slutade med bloggen (då hette jag louisemichelle.blogg.se), var att jag inte orkade med de avundsjuka kommentarerna och ville inte sluta som typ blondinbella eller kissie, har absolut inget emot dom, brudarna e grymma men dom kan ju inte gå ut på stan utan att bli igenkänd av hur många som helst varje dag, och dom får hatkommentarer och hot på sig. Sån vill inte jag bli. Men jag bloggar inte för att bli någon slags kändis, tro mig, det är det sista jag vill. Jag älskar att blogga, that's it, och skit från några snorungar kommer jag inte ta emot igen, omogna är dom, vågar inte ens säga vem det är som sitter bakom datan och njuter av sådana udda saker. Så välkommen tillbaka till mitt komplicerade liv, känn dig som hemma ;)

RSS 2.0