And I'm back :D

Just nu så verkar min skoldator fungera igen, bra va!? :D Vi får se hur länge det håller ;) Som sagt, jag bloggar när jag kan, gör mitt bästa för att det ska bli så ofta som möjligt.

Hm, vad har hänt senaste tiden? När det gått såhär lång tid utan bloggen så glömmer man lätt bort vad man har gjort, så fort jag gjort något så tänker jag: detta ska skrivas ut i bloggen sen när jag kan, men så glömmer man. Jaja, får väl hålla er uppdaterade direkt efter jag gjort något, precis som förut, om datorn fortsätter funka såklart :)

Nu ska jag försöka plugga lite, kanske blir lite svårt eftersom det som jag ska göra ska finnas på min lärares hemsida, men gör tydligen inte det nu helt plötsligt, så vet inte hur jag ska kunna hitta uppgiften:P

Efter det ska jag kolla på sanningens ögonblick, vi hörs imorgon! peace and love

Ingen bloggning på ett tag, försöker skynda mig

Har knappt någon tillgång till dator nu överhuvudtaget, allting i min omgivning verkar gå sönder! haha, bloggen kommer igång igen när jag har en användbar dator igen!

lördag med min olivia :)

Det är lördag och någonting måste man ju hitta på, känns lite segt att sitta hemma ikväll. Det ska jag göra hela dagen imorgon så det får räcka! Som vanligt så måste jag städa mitt rum innan jag sticker ut, så det är det jag kommer göra dom närmsta timmarna (stökigt). Efter det ska jag möta upp olivia, hon måste vara hemma rätt tidigt idag eftersom hon egentligen har utegångsförbud. Vi får se vad vi hittar på, någonting finns väl!

Nej nu ska jag nog avsluta, fortsätta städa rummet, suck. Jaja, vi hörs <3

Lördag

Har fortfarande inte så mycket tillgång till dator. Skriver när jag kan.

Igår var jag på lokalfest med miranda, det var ganska grymt men inte så jätteroligt. Människorna som var där dansade riktigt häftigt (hiphop) men när man själv skulle upp på dansgolvet med bara sina svennemoves så var det inte lika roligt längre xD haha. Kvällen slutade med att jag och miranda tog 20 över 1 bussen hem och så sov hon hos mig, och tidigt imorse gick hon upp för att åka till sitt jobb, stackaren!

Ikväll får jag se vad som händer, vet inte riktigt just nu.

Vi hörs pössen

tråkiga inlägg

Hey,

jag somnade igår när jag kom hem vid 9-tiden, var så tröööött, så kunde inte skriva något just då som ni kanske förstår? ;p
Längtar verkligen tills jag får tillbaka min dator igen, då kan jag komma med bilder och mycket roligare inlägg och så..

får bara hålla tummarna att den börjar funka snart. annars får jag ju min skoldator snart..

pössen

@ mir's school

Tjena brush!

Sitter i mirres skola just nu och tar det lugnt, hon sitter och kollar på sugiga idol på internet och sitter och garvar haha. Vi ska snart åka in till kista där mirre ska pierca sig. Efter det ska jag hem och pluggis lite. Försöker skriva hemifrån då också, så vi hörs förmodligen lite senare, pössilössen <3

Grejen är att komma på en bra rubrik

hello!

blir inte så mycket uppdateringar just nu för båda datorerna är broken, fick lämna in skoldatorn idag så kommer få tillbaka den om högst två veckor. Men kommer uppdatera 1-2 gånger om dagen nu kanske.

Efter skolan idag träffade jag mirre och vi åkte in till stan' och gick på fik, väl där träffade vi josse och felicia, satt där ganska länge och efter ett tag började vi röra oss hemåt.

Mer finns väl inte att säga, ska inte uppdatera mer idag så säger godnatt nu, ni får ha det så bra så hörs vi imorgon! /L

Otur eller vadå?

Nu har jag pluggat ett litet tag, ska fortsätta om ett litet tag. Kollade precis på hål i väggen, någon mer som sett det på tv6 någon gång? Tycker att det är sjukt roligt, jag, mamma och min lillebror satt och garvade i vardagsrummet för oss själva haha. Just nu sitter jag i soffan och bara myser, kollar på något konstigt program som heter typ Erik och Mackan.

Haha alltså jag måste vara född med otur, nejmen nu har min skoldator också dött, den går inte heller att sätta på, suck alltså. Så sitter vid mammas dator nu, men kan nog inte skriva mer från den ikväll, så jag säger godnatt nu. Vi hörs imorgon så ska jag försöka få igång någon av mina datorer imorgon bitti, haha.

Love /L

Te och plugg.

Nu har jag latat mig alldeles för länge, ska dra mig upp ur sängen nu och göra iordning en kopp te, sen sätta mig med spanskaböckerna, har prov inom kort. Jag verkligen HATAR prov, inte bara för att det är så otroligt betygssättande utan också för att jag får totala blackouts när jag väl sitter där med pappret framför näsan, jag blir så nervös så jag glömmer bort allting. Usch, jobbigt jobbigt.

Uppdaterar igen när jag pluggat klart, pussen!
( det går att ladda upp en eller två bilder men inte flera :S )

Suck

Okej nu är det så att min dator har dött så ligger därför i sängen med min skoldator som inte är så bra, och nu när jag försöker ladda upp bilderna så vill helt enkelt blogg.se inte hjälpa mig. Jag ska se vad jag kan göra så att min vanliga dator börjar funka igen, annars får några inlägg framåt bli bildlösa, men jag får den nog att funka, fick ju det förra gången den blev sådär knäpp, vi hörs sen /L


lördagskvällen

Sådär! Nu är jag tillbaka hemma igen. Gårdagen var rolig, den började med att jag mötte upp malin (eller rättare sagt hon hoppade på min buss) i solna, sen åkte vi till mörby och tog tåget till ormsta, väl där så ringde malin till lotte som skulle möta oss men såklart så fick hon inte tag på henne, så vi irrade omkring i vallentuna i kanske en halvtimme, tillslut ringde lotte och så kom hon, sandra och marcia och mötte oss, sen gick vi hem till sandra. Efter ett litet tar ringde david och anthon som tydligen också hade gått vilse haha, så vi gick och mötte dom och sen så resten av kvällen snackade vi skit, sjöng kareoke och spelade guitar hero. Sen när vi skulle åka hem så var tåget 30 min försenat och det tog ett tag att gå tillbaka till sandra så vi satt och väntade en halvtimme vid tågstationen. Suck, haha. Påvägen hem var jag och malin väääääääldigt trötta så vi garvade åt allting och tror jag började bli lite övertrött när jag trodde att en soptunna var en jättestor hund hahaha. Sjuk kväll, men mysig ;) haha. Sen sov jag ju hos malin och imorse när vi vaknade låg vi och snackade en stund sen började jag röra mig hemåt. Bilder kommer upp i nästa inlägg, så kolla in bloggen snart ;)

hörs /L

Trött

Fuck vad seg man är, orkar inte plugga, inte städa heller. Men måste städa undan lite annars får jag inte gå ut ikväll. Så nu städar jag och gör mig i ordning samtidigt.

Någon mer än jag som gillar Takida?


The dread

Lördagen

God morgon, god morgon!

Jahaja vad står på dagens schema då?

* Frukost
* Duscha
* Plugga/städa
* Ta det lugnt :D
* Fixa mig inför kvällen
* Möta upp Malin i Danderyd för att sen åka hem till Sandra :)

Vi hörs lite senare, love /L

Kändisar och deras hus...


Madonnas hus i Beverly Hills! Ge mig!!!

Kanye West

So keep you're love lockdown, you're love lockdown!


är inte låten grym?

kista-shopping

tjänare, kom hem för ett litet tag sen, har varit i kista med morsan. Kom hem med en snygg lite mer festaktig klänning. Tyvärr så vet jag inte vart min kamera är just nu och på mobilkameran syns det ingenting, men bild på plagget kommer upp när kameran hittas.

vi hörs lite senare, pöss eran L

Playboy Kendra gifter sig

Som vissa kanske vet så har Hugh Hefner och en av hans playboy bunnys "gjort slut". Kendra ska nu gifta sig med sin fästman och Hef har tagit sig äran att följa henne till altaret på Playboy Mansion(?) där bröllopet ska hållas. Låter seriöst eller hur?




haha


skolfotot har kommit, wiihoo! -.-

Yes!

Mitt internet funkar! Så kommer uppdatera mer nu! ;)

Fredag

Mitt internet har laggat igen, suck! Sitter vid päronens dator och även den har varit crash i några dagar nu, och skolan kan man inte heller skriva ifrån för där har dom blockat blogg.se! -.- men jag försöker uppdatera så gott jag kan!

Stannade hemma från gymmet idag, har ju ingen nyckel så om jag hade dragit dit så hade jag fått vänta i typ 6 timmar på att mina föräldrar ska sluta jobbet så jag kommer hem.. Idag ska jag plugga och städa. Orkar inte gå ut. Men imorgon ska jag dra till Vallentuna hem till Sandra där det ska vara lite folk :) Det blir nog skojj! På natten ska jag sova över hos malin :) Massa bilder kommer självklart att tas så när mitt internet är igång igen kommer dom upp! :)

Ha det super så hörs vi sen! Pusselipuss

skandaaaal

Är inte detta bara förjävligt?

Som många vet är ju hunken Zac Efron och Vanessa Hudgens tillsammans, men nyligen tog Vanessa nakenbilder på sig själv och skickade till Zac, som då la ut dom så att alla kunde se dom, och Vanessa förlåter honom? Hm, skulle ni bli glada om eran pojkvän gjorde så?


bilder från igår

Sådär, här kommer lite bilder :)

påväg till täby c

middag
nya tröjan



sorry

Åh herregud förlåt för att jag inte skrivit, mitt internet har inte funkat och när jag skulle sätta mig vid morsans så funkade inte det heller, suck.

Igår var jag i täby med ange och shoppade, köpte en tröja från gina tricot, glömde den någonstans, köpte en ny och fick reda på att dom som har tagit den är min kompis kompisar. Haha. Typiskt mig. Men nu ska jag äta skriver mer snart + bilder kommer upp. pusshej

hemma från skolan

Heey!
Kom precis hem, jobbigt när man kommer hem så sent, och ändå slutar jag i rimlig tid idag, det va redan mörkt ute när jag klev av bussen här i drottningholm.

Eftersom jag inte sov något inatt så är jag fruktansvärt trött som ni kanske förstår, så jag ska bara ta det lugnt idag, måste plugga också, sen ska jag lägga mig riiiktigt tidigt!

Vi hörs lite senare, pussen


natt/tidig morgon och inte sovit ett skit

Nu ska min klocka ringa om ungefär en kvart. Jag går upp nu istället, har inte sovit en blund inatt. Har ont i huvudet, men ska dricka en stooooor kopp kaffe till frukost, och även köpa en vanilla latte på espresso house i danderyd påväg till gympan.
Nu ska jag hoppa in i duschen så jag piggnar till lite.

God morgon föressten ;)


trött och otrött

Jag kan inte soooova :'(

Jag ligger och gäspar och gäspar och är skittrött men ändå kan jag inte somna! Min klocka ringer om typ 3 timmar, jag ska upp om 3 och en halv timme. Funderar på att stanna uppe hela natten, om jag somnar nu kommer jag aldrig komma upp imorgon(idag) bitti.

Jaja, får väl läsa en bok eller något, nej då blir jag ännu tröttare och kommer säkert somna -.- haha fan va jobbigt allt blev nu.

Vi hörs om några timmar, maha. pusseli<3

gratismakeup

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=64073

Gå in och bli medlem, helt gratis, du vinner presentkort på kicks och makeupstore! Do like moi!

Natti

Nu är det dags för sänger, måste komma upp i tid imorgon! Ska upp klockan 6, roligt va? Plus att vi ska börja med idrott, sweeet! Menmen, klaga gör ingen skillnad.

Vi hörs imorgon bitti, om jag hinner. Ska försöka. Pusshej!



Vblogg :D

Wihoo! Här kommer dagens videoblogg med mig och min kusin. Förlåt för kvalitén och mobba inte mitt garv (jag är oseriös) xD



kalaset avklarat

Tjena mittbena

Sitter just nu med min kusin, vi ska snart gå upp till lokalen igen och äta middag med släkten, mys!
Kalaset var lyckat, men jag och Eleni (kusin) satt mest och tog kort på oss själva ;)
Här kommer några av dom, vi hörs lite senare pussssi! <3









Dags för kalas!

Mooorning!

Vbloggen har inte kommit upp än tydligen, kollade nyss på youtube. Synd, jaja det blir ett nytt försök idag med ett nytt klipp!

Just nu sitter jag och målar mina naglar svarta (halloween-kalas) och knarkar denna låt:


skriver sen, pusshej!<3

Godnatt!

Videobloggen tycks inte vilja laddas upp, tyvärr.. Har försökt nu igen men det tar nog ett tag innan den kommer upp. Så förmodligen kommer ni får den imorgon. Eller inatt, who knows?

Jaja, morgondagens planer är dårå:

- Hugo ska ha 4årskalas med Halloween-tema, jag ska vara "värdinna" och se till att allt går vägen, ska sköta fiskedammen också, love it!
- Åka och shoppa lite nya kläder/accecoarer, men måste först och främst fokusera på kläder.
- Plugga och göra i ordning allt för skolan dagen efter! Rensa lite papper och så.

Nu ska jag vara inne på datorn ett litet tag till och sen sova, vi får se om vbloggen hinner laddas upp!

Säger godnatt nu iaf, vi hörs imorgon!


Ganska gammal bild på mig och Ange<3

vblogg sen

Okej, det verkar ta ett tag att få upp videobloggen på youtube. Jag lovar att lägga upp den direkt när den kommer upp! Just nu har den bara laddat 11%, suck!

Jaja, ni får se mig snart, håll ut! ;)

Nya designen

Vad tycker mina kära läsare om den nya designen? :)

Nu tänker ni säkert - varför har bruden en bild på marilyn monroe och inte typ sig själv elr nåt? Jo för att Marilyn Monroe är den absolut vackraste kvinnan som någonsin har levt, och så har jag ingen bra bild på mig för tillfället ;) haha. Ville göra bloggen lite mer klassisk, vad tycks?

Vblogg börjas igen!

Hello suckerzzz!

Nu har jag fått in iaf några fjuttiga kommentarer om vad jag ska göra i bloggen, och alla dom som skrev ville att jag skulle fortsätta med videoblogg, så det kommer jag fortsätta med, MEN inte varje dag, utan några gånger i veckan, det är ju ganska mycket ändå faktiskt! ;) Det kommer upp en lite senare idag så håååll utkik, snygging!


Plugg är alltid lika roligt?

Tjeeenamors!

Ligger i sängen och myyyser, har läst en del andra bloggar idag och det verkar vara något visst med att alla ska plugga nu två dagar innan skolan är igång igen? För det ska jag med, men inte heeeela dagen, nej sånt pallar jag inte, utan ska ju åka iväg och shoppa också. Alltid underbart :)

Nej nu ska jag sätta igång med mina studies, måste ta fram skoldatorn också, den är så liten så man är rädd att man ska tappa den, precis som med en liten nyfödd bebis, haha nej jag e på flummhumör, lyssna inte på mig ! ;)



sorgligt..

Visste ni att Kristin Davis (Charlotte i Sex and the city), egentligen är helt tvärtemot den hon är i filmen. Jag som tyckte hon var underbar, buhu haha. Nejmen man kan inte tänka så om henne, eller jag kan iaf inte de.. :P


RSS 2.0