godnatt!

pratar med nadde i telefonen, har precis duschat och gjort mig i ordning. Ska sova snart.

Jag ska tydligen inte vara barnvakt imorn längre, eftersom jag slutar försent imorgon.. Så då blire av att träffa vicke istället, som jag inte träffat på hur länge som helst. :)

Nu ska jag avrunda, skriver imorgon! natti natti


functional moves -.-

Gick precis in på min schooler, och dagens första lektion ser ut såhär:

Grupp: M&H A Pass grupp enjoy år 1 onsdag 01 oktober 09:00 - 11:00 (120 min)
Lektionsnamn: Functional Moves 10.00 - 10.55
Lärare: Lindholm, Johan
Kurser: [ej angivet]
Salar: Enjoy TÄBY
Innehåll:
Närvaro: Orapporterad

Jag har ju pass på onsdagar, och imorgon är det tydligen functional moves, som vi hade första gången! Jag trodde vi skulle ha bodypump imorn men neeeejdå! Jag har aldrig haft så mycket träningsvärk som jag hade efter det passet. Det va ett av dom jobbigaste sakerna jag har varit med om när det kommer till träning:P

Jaja, vill man bli fin får man lida pin!

-

aaaaaaaaaaaaaj den gör ont! :O

Silk épil

Nej, nu ska jag bara göra en grej först sen ska jag plugga haha! Jag hittade precis min silk épil som jag typ bara prövat en gång, så den måste vi ju testa nu! Och för er som inte vet vad det är så är det som en vaxapparat, man drar med den längs benen eller vad man nu vill och så drar den bort varje hårstrå och rötterna. Det blir lika bra som vaxning men det gör inte lika ont:) Fast det känns ganska mycket så kommer typ pinka på mig, är ganska rädd för smärtor :P

Här kommer en bild:


efter klippningen

Okej, då var man klar. Kanske blev liiiite för kort men det växer ju ut elr hur? ;)

Här kommer jämförelsen:


Innan                                                                              Efter


Okej, vilket var finast???

Klippning nästa

Nej, innan pluggningen så ska jag faktiskt klippa mig :O Mitt hår är fortfarande lite slitet från när jag klippte mig i somras, så nu ska jag klippa mig igen, en ganska lång bit av topparna. Haha jag lovar att det kommer bli page ;)

Iaf, här kommer förebilder, efterbilder kommer direkt när jag e klar;)

Ni ser ju att det inte ser bra ut :O Ingen ordning på skiten

tisdagggggg

Tja, har precis ätit middag, ska gå och fixa diskmaskinen nu. Efter skolan gick jag och erik till mörby centrum och kollade runt lite, och han käkade på taco bar. Efter det åkte jag hem och gjorde typ ingenting. Efter disken blire dags för pluggning, big time!

Skriver senare, love.

mån kväll

Nadde var precis här, vi åkte till bromma och hyrde en film (surf school), den var helt ok, faktiskt. Fast den var jävligt överdriven och det kan vara lite jobbigt ibland.

Nu ska jag börja göra mig i ordning. Siffrorna stiger fortfarande, kul :) Det är nog för jag uppdaterar oftare nu, förut kunde det gå flera dagar innan jag skrev ett nytt inlägg.. Men nu ere ändring på de;) Fortsätt besöka :D och kommentera gärna också om allt mellan himmel och jord.

Nej slutbabblat för min del. Vi hörs imorgon, natti natti<3


gratis

Jag tycker det är ganska roligt med nya, fina teman på mobilen. Så nu har jag hittat en gratissida på internet där man kanladda ner teman, ringsignaler och allt. Finns hur mycket fina teman som helst. Tipsar bara ;)

http://www.mobile9.com

jag älskar måndagar -.-

Nehepp, skolan har tydligen blockerat blogg.se och alla bloggar förutom dom kända, som blondinbella, kissie etc. Så kan inte längre blogga i skolan, som jag sa att jag skulle göra idag tillexempel.. "/

Idag hade vi sista orienteringen! Sköööönt! Nu är det över. Det gick ganska bra för mig och liza bara det att hon inte orkade springa och jag var fett taggad haha, så vi hann inte ta alla kontroller innan vi var tvungna att gå tillbaka. Menmen, vad gör man.;)

Andra lektioner idag har varit religion, samhällskunskap och matte. Roliga lektioner? Skulle inte tro det. Var så fruktansvärt trött så innan matten kilade jag till mörby centrum och köpte en vanilla latte, bara för att bli lite piggare ;).

Åh, imorgon har vi fotografering :O. Haha jag kommer gå upp typ två timmar innan bussen går, eller så lägger jag fram kläder ikväll haha.

finns väl inte så mycket mer att skriva nu, hörs om ett litet tag:)

måndag morgon, bästa tiden i veckan?

God morgon!

Vaknade precis. Bussen går halv så får väl skynda mig lite nu.. Har orietering på morgonen i täby, måste åka en och en halv timme innan jag börjar -.-

Skriver innan jag drar om jag hinner, annars hörs vi under skoldagen!

Love

bara för att christian var desperat efter publicitet;)

haha titta vad jag hittade för bild på lilla christian ;) skillz or what?


Bilder från stan idag:)

Här kommer lite bilder från idag:)

Jag vet att jag inte skulle äta onyttigt men det såg så gott ut. Jag, miranda, amanda och nadine var en sväng på espresso house.

Miranda och Louise med varsin chai latte

Miranda och Amanda på kungsgatan :)

Jag, miranda och amanda var och såg Patrik 1,5 lite senare. Den var ganska bra, hade nog ganska höga förväntningar.

Någon som kan gissa vems bil? Jo, inte mindre än Robert Wells. Såg honom åka förbi i den när vi var på kungsgatan ;)

Köpte en ny piercing på punkt shop, 99kr. Trodde den skulle sitta finare på, men tydligen inte "/

kom hem nu

Hade så j*vla bråttom till bussen så hann inte skriva innan jag stack, sorry "/.

Har precis kommit hem, sitter i sängen och chillar gaaalet. Härligt att mina läsare har höjts nu under dagen :D Fortsätt så. Bloggen kommer bli roligare , jag lovar:)

Nu kom nadde hit, så ska vara lite social :)
hörs

söndag

God morgon!

ligger i min häärliga dubbelsäng och myser. Börjar iförsig känna att jag har lite ont i huvudet, får det av att ligga i sängen för mkt. Dagens planer:

* Åka in till stan med nadine och köpa navelpiercing och lite till (får se vad jag hittar)
* Ta en härlig sallad till lunch
* Åka hem och kvällsplugga

Miranda och amanda ska också in till stan så vi kanske stöter på dom också :)

Nu ska jag gå upp och duscha och sen äta frukost. skriver sen innan jag drar:)

höörs

jobb förfan;)

Wiiihoooo! Glömde berätta det men min söta miranda (www.mirandajuliawandel.blogg.se) har fixat jobb till mig där hon brukar jobba:). Man säljer te och kaffe och ju mer man säljer, desto mer cash får man ;) hon fick 1200 bara idag. Jag ska jobba där på lördag och sen fortsätta 1 dag/helg. ruuuligt va? :)

Thank you, lovely!

detta var sista inlägget för inatt;) Sov sött, pussisar

nattbloggning

Sådär, nu är jag tillbaka hemma igen. Ligger i sängen och myser med min data:) haha. Ikväll var jag i kristineberg med massa under större delen av kvällen. Träffade också mirre, amanda, jeanette och deras kompis en snabbis:)

När jag var i bromma så köpte jag en glass på mcdonalds och kom sen på att jag skulle sluta äta onyttigt. haha fick värsta samvetet så imorgon blir det bara ut och springa av sig glassen. Min låtsasfarsa sa att man måste springa minst 20 min innan man börjar förbränna fett -.- . Som att jag pallar det? Det är ju typ 4 km man springer då på den tiden eller nåt. Jaja, det får gå som det går.

Kanske skriver lite senare om jag inte somnar haha.

Annars hörs vi imorgon, pussar!

efter joggingturen

Okej, nu är det så att jag har väldigt dålig kondition just nu eftersom jag vanligtvis aldrig tränar OCH så måste man ta det lugnt i början och sen lägga på mer och mer.. så idag sprang jag bara en kortis, vet inte riktigt hur lång tid det tog men kom hem för kanske 3 min sen så det och började springa kanske 5 min efter jag skrev sist. Jag började med att gå hastigt i 2 min, sen började jag jogga/springa och avslutade sen med 5 min lugn gång.

Nu kommer mamma med thaimaten, så ska äta sen hoppa in i duschen, sen göra mig i ordning och sen dra ut:)

Hörs!

träningsdags

Nu sticker jag ut och springer en stund. Kommer börja göra det nu några gånger i veckan + gymmet + passen jag har i skolan. Kommer börja äta nyttigt nu också eftersom jag har ont i magen nästan varje dag så det kan nog bero på skräpmaten jag trycker i mig. måste ju börja tänka på hälsan lite. ;)

kommer skriva ut i bloggen vad jag tränar och äter och ibland också hur mycket kalorier jag bränner och hur mycket jag går ner i vikt. På det sättet ser jag också själv hur min kropp och hälsa ändras och det ska ju vara bra. nej, nu ska jag ut och röra på mig sen kommer mamma hem med thaimat.

Vi hörs när jag kommer tillbaka!

nya träningskläder

Förra veckan fick jag en rolig överraskning av morsan, hon kom hem med lite nya träningskläder och sa att nu när jag har börjat träna så mycket med skolan och så så ska jag ha riktiga träningskläder (nu har jag ju mina gamla slitna ksss-byxor när jag tränar). Riktigt sköna är dom också! Här kommer en bild:




gårdagen och förra helgen

Nämen tjäänare!

Igår var jag med nadde, sandra och massa andra på fest i spånga. Haha det skönaste på hela kvällen var nog när kimpa helt plötsligt när vi stod och snackade om något annat pekade på mina tuttar och skrek: D-KUPA!!! DET SER JAG DIREKT! hahaha asså jävla idiot, kunde fan inte sluta garva efter det. Kvällen var annars ganska fuckad, saker som halvt förspel mitt i vardagsrummet hände och lite sådant.. som vanligt var jag en av dom enda som var nykter och satt där och var snäll och lydig och alla som hade druckit lite för mycket började snacka om att jag såg så gó ut och att mina ögon såg så snälla ut, inte som "alla andra tjejer", som bara var bitchiga hahah. Jaja, sjuk kväll. Efter ett tag tröttnade jag och nadde och fick skjuts av hennes bror till ekerö och efter ett tag började jag röra mig hemåt.

Ikväll ska jag träffa några, vi får se vad som händer. nåt hittar vi väl på :). Här kommer även lite bilder från förra helgen:

haha, söta mirre och emelie
hahaha tror aldrig jag kommer sluta garva åt den här bilden på dig, mirre. fett söööt
hahaha titta vilken liten sötnos vi hamnade på fest med i h-by :)

nu ska bloggen komma igång igen eftersom nu funkar mitt internet på min dator igen :)
hörs lite senare! puss

seg eftermiddag

tjena! Kom hem för ett tag sen, har slappat sen dess.. Idag var jag på gymmet och sen åkte jag och liza och fotograferade porträttfoton i skolan sen åkte jag direkt hem :o).

Under eftermiddagen ska jag nog lägga mig och läsa en bok, sen göra mig i ordning och sen ut med nadde och massa. Vi ska till hässelby och festa lite:).

Finns inte så mycket mer att skriva är fruktansvärt trött och seg i benen (har typ bara tränat benen idag på gymmet), så ska nog lägga mig i min nya dubbelsäng och läsa en bok (juste har inte berättat det, har fått morsan och niklas gamla dubbelsäng, så skönt att slippa klättra upp och ner från min gamla loftsäng :) )

vi höres

torsdag, studiedag

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen jag vet. Internet här hemma har varit avstängt.

Sen jag skrev senast så har det inte hänt så mycket, det har varit skolan som gällt, jag måste börja plugga hemma nu också eftersom snart kommer första provet och nu har alla läxor börjat strömma in, men det får bli imorgon ;). Idag ska jag åka till mammas jobb med moppen, sen åka till bromma så hon kan ta ut mitt barnbidrag, sen träffa upp nadde och hitta på någonting roligt :).

Igår hade vi orientering, jag var med malin, trille och min lilla floozy, medans mina två sexbrudar snackade om lite andra grejer så gjorde jag och malin arbetet ;). I början gick det skitbra sen tappade vi bort oss helt och gick runt i cirklar i en timme och sen gick vi ut på en äng för att då skulle vi hitta tillbaka, men nej då var vi på fel äng så vi va typ tvungna att gå igenom hela jävla vällingby och tillslut var vi framme. Så typsikt oss, förra gånge jag, liza och trille orienterade vi i täby så gick vi upp på ett stort berg och såg kista centrum därifrån (?) :S . Och det här e bara första året, brudar;) haha.

Nej nu ska jag fixa mig snabbt och sen ta moppen. vi hörs!

min kärlek till ange wiberg

Nu är jag med ange och lisa hemma hos ange, alla e ganska sega. Det blev lite knäppt igår vill inte berätta vad som hände men jag vill att du ska veta att jag älskar dig ange wiberg, du betyder så fruktansvärt mycket för mig och jag kan lita på dig igen och jag vet att allt kommer lösa sig. Varje gång du mår dåligt så vet du att jag finns där för dig. Jag släpper dig inte igen!

lördag

tjena gullis.

just nu sitter jag hemma hos miranda och tar det lugnt medans hon städar och duschar och lite sånt.. Igår var jag med henne, emelie och emelie i först bromma och sen  hässelby och kom in på krogen och sjöng kareoke eller hur de stavas (eller dom sjöng, jag stod och filmade), sen gick vi till en fest som låg precis i närheten men så orkade inte jag och mirre va kvar för de va tråkigt och båda hade ont i huvudet så vi tog hennes bil och åkte hem till mig och somnade.

Imorse vaknade vi vid 10 och mirre klagade i flera timmar senare att hon sovit för lite haha. Om ett tag ska vi ta mirres bil och först hämta upp nadde och sen släpper mirre av mig och nadde hemma hos mig för hon sen ska vidare och hämta upp appe som ska sova hos henne. Så jag och nadde gör oss i ordning hemma hos mig, sen tar vi min moppe och åker hem till ange där de ska va lite folk, chillkväll typ:)

Vi hörs snygging :*

torsdag

Ska precis ha datalektion, roligt va? ^^ haha. Hinner inte skriva så mycket eftersom vi ska börja nu, skriver lite senare. :*


onsdag kväll

det blev inget med anton idag, han skulle hem efter skolan och sen till billy för han ska slagga där imorgon och då skulle han vara hos mig vid 7 och va tvungen att åka halv 8 haha, så det kändes lite onödigt..

vi hade ju träningspass idag i skolan, spinning stod det på schemat, och otränade jag klarade bara av en halvtimme, haha, fy vad jobbigt det var. Förra passet vi hade i onsdags som var funktional moves tog mig 4 dagar innan träningsvärken gick bort haha.

jag är så himla trött, råkade somna till idag på bussen när jag skulle träffa mirre haha. Så ska nog fixa lite på rummet och sen duscha och så och sen gå och lägga mig tidigt.
Så , gonatt (;

onsdag

Sitter i skolan nu och tråkar.. efter skolan ska jag möta upp anton och sen ska vi åka hem till mig.. senare ikväll ska vi vara barnvakt också åt mina småbröder ;p. Resten av veckan vet jag inte riktigt vad som händer men på fredag och lördag så ska jag ut såklart, kanske blir bio på lördag men vi får se(:

Har inte så mycket mer att skriva nu, vi hörs:)

bilder(:

tjena mittbena!
nu kommer lite bilder från matchen, enjoy! :)

min fina sverige tröja ;)
påväg dit, bussen
ganska bra platser :)

haha det var inte mycket

Du är 7% emo!
Du älskar mjuka fluffiga saker och ditt liv är fantastiskt och rosenskimmrande. Vad är emo? !

Testa hur emo du är i testportalens emo test!



blev precis söndag

tjeenare, sitter hemma med min kusin och tar det lugnt, orkar verkligen inte gå ut idag är så himla trött så det blev en mysig filmkväll, men tyvärr så sööög filmen, Cougar Club heter den och var verkligen skittråkig. Jaja, nog om det.

Har snackat lite med ange idag, det verkar som att allt kommer lösa sig. Jag har ju tagit tillbaka nadde också, jag orkar inte hålla på å vara ovän med alla, ska börja om på nytt nu liksom..

har inte så mkt mer att skriva nu, vi hörs seeen

torsdag kväll

Tjena, är hemma och har precis duschat, ska fixa naglarna, torka håret (för det blir fuckat när jag sover annars), och sen gå och lägga mig..

Efter skolan träffade jag upp mirre och vi åkte in till gamla stan för hon skulle byta piercing och så.. Sen åkte vi in till t-centralen och träffade på emmy och några och stod där och snacka ett tag sen började  vi röra oss hemåt. :)

Imorgon har jag ju gym, som jag har varje fredag, och jag har fortfarande sån jääävla träningsverk i benen och axlarna, och lite i armarna också :( Så vi får ju se hur de går imorgon, förmodligen kommer det göra gaanska ont ;). Menmen, nog om det. Nu ska jag börja göra mig i ordning, vi hörs imorgon , om jag hinner (:

Pussssssssssar

torsdag

Tjeena! Sitter nu på svenska lektionen, har inte speciellt mycket att göra för jag är typ klar men nästan allt :).

Nu har jag blivit kompis med nadde igen, haha chockade? nejmen det känns skönt även fast vi har bestämt att ta det lite lugnt i början, allt kommer bli så konstigt annars..

Igår började skoldagen med att vi hade ett träningspass som heter funktional moves eller något, och det var sååååååååå jobbigt! Har så jävla ont i hela kroppen känner mig som en gammal gubbe som behöver stöd för att sätta sig ner.

Sen igår kväll så var jag och mirre på sverige-ungern i råsunda, hennes skola fick biljetter och så var det en som inte ville ha så då fick jag den:) Som vissa säkert vet så vann sverigen med 2-1, ungern gjorde mål i typ sista sekund.

Jaja nu kommer min data dö snart och vi ska läsa upp massa grejer inför klassen snart så vi hörs lite senare, bilder från matchen kommer upp snart:) puss

onsdag

tjena, har inte skrivit på länge, jag vet. har inte haft tid och internet. Menmen.. nu sitter jag i skolan på min egna lilla dator, slutar lektionen nu så måste sluta, skriver mer sen. men idag ska jag vara med miranda vi får se vad vi hittar på :)

hörs sen!

söndag

Goooodmorgon!

Somnade igår i soffan när jag var barnvakt, vaknade halv 3 tror jag att det var av att morsan och nicke kom hem från sin lilla fest. Då gick jag direkt upp och gick och la mig igen. Vaknade ganska sent idag, lite över 12 tror ja de va. Hoppas jag kan somna ikväll då.

Dagens planer dårå. KANSKE ska träffa anton idag, är inte säkert än. Om inte det blir av så har jag faktiskt ingen aning om vad som händer idag. Men vi får seee:).

Jaja, vi hörs lite senare! puss på rumpan

grabbar alltså..

Asså det är nästan sorgligt hur vissa killar tänker.. Läste i en gammal tidning om en kille som hade skrivit vad han gjorde och tänkte under en hel dag. Såhär löd det;

"Jag fick ett sms av sofie, hon skrev: Hej gubben, har du sovit gott? Visst, jag var med på det hela från början men nu tror hon typ att vi är tillsammans eller något!? Först sket jag i att svara sen kom jag och tänka på hennes kropp och frågade om hon ville hitta på någonting i helgen. Vi båda vet vad "något" betyder. Några timmar senare svarade hon och skrev att hon gärna ville ses i helgen. Då ångrade jag mig och skrev att jag skulle vara med grabbarna istället."

Är det så ni killar tänker? Så varenda gång man blir tillfrågad om man vill hitta på något i helgen så vill dom egentligen inte det utan bara är ute efter en sak. Haha känns lite jobbigt när jag har läst det här och sen frågar en kille om man vill ses..

Jag, och förmodligen alla tjejer, har alltid trott att om en kille skriver att han vill ses så måste det ju betyda att han vill träffas, och det är ju positivt. men tydligen inte.. :S

jag vill bara spola tillbaka tiden..

det känns hemskt att veta att jag själv aldrig skulle kunna såra mina vänner på det sättet, men att dom skulle kunna det mot mig, och gör det också.

Bildeeer från danmark!

 Köpenhamn, utsikt från restaurangen vid hamnen.
 Lojsan äter garnetat äpple på tivoli i danmark (osminkad, tyvärr)
 Riktigt vackert på tivoli

helg (?)

Tjeeeeeena snygging! Jag kom hem för ett litet tag sen, var hos mirre, sov där inatt. Igår var vi ute på stan och så smsade liza att hon också var där så vi gick och träffade henne och mikaela. När vi hade varit med dom ett litet tag så bestämde vi oss för att åka hem eftersom vi båda kände oss ganska sjuka så vi orkade inte vara ute. Plus att dom vi skulle träffa inte kunde.. Så vi åkte hem, kollade lite film och gick sen och la oss. Ikväll ska jag vara barnvakt åt mina kära bröder så det blir ingen utegång för min del .

Jag ska även försöka få in lite bilder till den nya datorn från danmark och så som jag lovade :p.

Vi hörs lite senare ikväll. puuuuuuuuuuss

gym och godis?

Tjena!

Som sagt så var jag på gymmet, det var ganska roligt men lite jobbigt också ;). Och nu har jag väääärldens ångest för efteråt gick jag och liza och köpte godis och cola :( inte bra! Men jag gjorde ganska bra ifrån mig på gymmet iaf, längsta "rasten" jag gjorde var typ 5 min, så jag körde bara på i ca 75 min :).

Snart ska jag nog iväg till mirre med moppen eller så åker vi direkt in till stan för hon ska köpa pluskort till hennes busskort. Ikväll ska jag vara med henne, liza och anton tror jag, ska ringa zacke också och fråga vad han ska hitta på ikväll :).

Vet någon nåt roligt som händer ikväll? :)

vi hörs

gym-dag

Godmorgon! Gick ganska nyss upp och sitter nu och äter frukost. Min buss går 07.42 tror jag det var eftersom jag börjar 9. Brukar egentligen ta en buss som går 1 tim och 10 min tidigare än när jag börjar men idag ska jag ju till gymmet i täby och det tar några minuter extra ;).

Så idag blir en skön dag, börjar klockan 9, gymmar till kanske 11, vi får se, man få bestämma lite själv när man vill komma och gå, sen ska jag duscha och byta om, sen åka hem och bara ta det lugnt! Sköööööönt.

Nu ska jag bara kolla på sl när jag ska åka och sen göra mig i ordning, sitter ju i bara morgonrock ^^.

Vi hörs lite senare, förmodligen när jag kmr hem :) pussisar

tråkig städkväll

Åh, känns så skönt att börja skriva igen! Jag älskar ju att skriva och när jag inte gör det på ett tag så känns det som att alla känslor och grejer är inombords och bara vill ut! Haha, kanske låter lite poetisk nu men det är så jag känner :).

Just nu försöker jag städa rummet, inte så kul därför sitter jag här nu ;). Håller på att ladda ner itunes just nu, men den  här datorn har jättedåligt minne så förmodligen kommer den bli asseg nu :(
När jag e klar med´rummet ska jag ta en dusch och sen gå och lägga mig, har bestämt mig för att sova minst 8 timmar varje natt, för det e det en människa behöver och mår bättre av :). Och så imorgon blir det gym och måste sova ut så jag orkar gymma i typ 3 timmar ;)

Nu ska jag försöka få igång itunes! Höööööööörs, puss.

(vill bara säga att jag älskar miranda, hihi, hon e fiiiiiiiiiiiiiiiin bruur ;) haha)

back to buissnes

Återigen, förlåt. Jag har inte mått så bra senaste veckan, men det känns lite bättre nu, så förmodligen kommer bloggen komma igång som vanligt nu igen eftersom jag nu också fått min nya skoldator (min gamla e ju broken). Sitter och skriver från den nya nu, men det e ganska svårt eftersom det e typ världens minsta dator jag någonsin sett, och därför är tangentbordet skitlitet och ihoptryckt, så det tar lite längre tid att skriva än vad det brukar ;).

I lördags var jag på nrj in the park faktiskt, hade lovat mig själv att inte gå på sånt men jag mådde så dåligt och alla mina kompisar skulle dit och jag ville ha kul, inte stanna hemma och gråta.. Vi var nästan ingenting på själva konserten utan vi satt en bit bort med massa :).

I veckan har jag inte gjort så mycket, det har varit skolan och lite sånt. Träffat min kära miranda lite och igår var jag med liza, emelie och emelie. :)

Imorgon ska jag träffa anton och förmodligen några till, annars vet jag ingenting vad vi kan göra.. På lördag vet jag inte heller vad jag ska göra än, men något kommer vi väl på :).

Nu ska jag utforska min nya dator lite ;) hörs sen!

...

förlåt att jag inte skriver så mycket längre, men jag orkar inte det just nu, inte efter fredagens händelse..


RSS 2.0