Filmkväll

Kvällen har spenderats framför en urdålig film(Confessions) med morsis. Godis och sprite var såklart med också :)
Nu sitter jag och dricker på en supergod fruktjuice som jag tvingade mamma köpa idag, bild kommer men jag måste varna känsliga tittare, den ser skitäcklig ut haha men den e delicious ;)

Lite tidningar vi köpte
hello! my name is svullo
trött mamma?
uuuusel film ;)
visst ser den äcklig ut? ;o)

high school musical

Jag var ju som sagt och kollade på high school musical 3 i måndags, jag tycker dom filmerna är så himla fina, så gissa vad jag gör just nu? Jo, laddar ner alla 3 såklart! :D

Jag måste erkänna att dom är lite barnsliga och att i salongen fanns det i princip bara småbarn, och det är ganska störande när dom sjunger 24/7, men kärleken i filmen slår ju allt! Min dröm är ju faktiskt att hitta en kille som Troy, inte bara för att han är grymt snygg utan sättet han är mot Gabriella eller vad hon hette. Ouf I´m in loooove (a)


alla har en speciell låt..

Jag har så fruktansvärt ont i huvudet, får det ju när jag sitter för länge vid datorn.
Det finns en låt som alltid får mig att må bra igen, när jag har ont i magen tillexempel som jag har nästan hela tiden, sätter jag på den låten släpper det magonda lite. Jag mår bättre fysiskt men verkligen inte psykiskt, denna låt får mig att tänka på största idioten som jag en gång älskade över allt annat, tyvärr..



Min lovely Hugo

GRATTIS MIN ÄLSKADE LILLEBROR!

Idag fyller min älskade lillebror 4 år! Jag ska åka iväg till kista om ett tag och köpa present, har verkligen inte hunnit göra det än. Någon som har ett bra förslag på vad man kan köpa till en fyraåring?



Sex and the city

Någon mer än jag som tycker Sex and the city filmen är ruskigt bra? Eller serierna är nog lite bättre ändå, förstår ni hur bra dom måste vara då? ;) haha. Min gårdags kväll spenderades med ögonen på just SATC-filmen.

Jag har kollat på alla serieavsnitt och jag ÄR charlotte, det känns nästan som att vi är tvillingar eller något, jag är så fruktansvärt lik henne till sättet. Helt sjukt.


Fredag, näst sista festdagen

Morrn morrn!

Eller ja för mig är det de, lat som man är käkade jag precis frukost haha. Jag är så hemskt seg och trött idag så jag kommer nog inte röra mig från min kära säng och dator på ett antal timmar.

Jag var ju som sagt med några vänner igår, och fick då denna parfym som jag velat ha jättelänge. Varför fick jag den? Det är lite komplicerat men min kompis hade min gamla parfym, och så använde hon lite av den, så det inte var så mycket kvar. Så vi bestämde att hon får behålla den och köpa en ny till mig så får hon 150 :- av mig för det som jag hade använt av den gamla parfymen innan hon fick den, fattar ni? Haha. Iallafall, här är den:


Britney Spears - Fantasy

Fika och powerwalking

Hello you!

Har inte uppdaterat på ett tag, ville att alla skulle svara på frågan nedan, fortsätt göra det ändå!

Ikväll har jag varit med Ange, Åse, Paulina, Carro, Lisa och Kalle. Vi var och fikade och satt och snackade ganska länge, var supermysigt! Ni kanske tycker det låter konstigt att fika på kvällen och tror att det borde vara stängt, det trodde jag med men det var det inte. Fikaexperterna som jag var med kan allt :) Haha.

Vet ni vad jag gjorde igår? Jag bestämde mig för att träna lite, så tog därför en powewalk, det var jätteskönt och det kändes verkligen i benen! Det ska ju vara bättre än att jogga. Så det ska jag nog börja göra några dagar i veckan! :)


ALLA SKA SVARA

Nämen komigen nu allihopa! Mina läsare sjunker med ca 2 st om dagen, det blir mycket i slutändan!

Nu vill jag att ALLA ska svara, och jag vet hur många som läser om dagen så jag vet hur många som inte svarat ;)

VAD VILL NI LÄSA OM HÄR I BLOGGEN!?
 vad som helst, skriv anonymt om ni vill.
vad tycker ni är roligt? tycker ni om videoblogg, har jag gjort någonting roligt någongång som var extra bra som ni vill att jag ska fortsätta med? eller tycker ni jag gör någonting dåligt? Kom igen nu!

bilder från mån,tis och ons

Nu är jag hemma och sitter vid MIN dator, äntligen!
Jag skulle inte hinna följa med ange till frisören idag så jag åkte direkt hem istället, ska träffa henne ikväll. När jag kom hem tog jag det bara lugnt och försökte få mitt internet att funka, det tog ett jävla tag, så jag kollade lite på sex and the city sålänge.
Här kommer lite bilder från i måndags när jag var med ange, sen kommer lite bilder på min nya hårfärg och lite bilder från igår! enjoy

måndag, påväg till bussen
måndag, fika i kista
måndag, bio: High school musical 3
nya hårfärgen
Tisdag, hos frisören
Igår kväll hemma hos mirre
Igår kväll hemma hos M.
Miranda igår kväll

torsdag.

God morgon!

Är fortfarande hemma hos mirre, vi vaknade precis haha, snart ska jag börja röra mig mot karlaplan och följa med min sötnos till frissan. Hinner inte skriva så mycket mer just nu, vi hörs senare!

Haha, gammal bild på mig och mirre ;)


natten till torsdag

God kväll, eller god natt kanske? Sitter hemma hos miranda nu och ska precis sova, ville bara skriva ett snabbt inlägg först så ni inte trott jag dött elr något ;)

Hann precis städa klart rummet innan jag skulle dra ut, de va därför jag inte skrev innan.. Jag mötte upp mirre och så träffade vi zacke, danne, marcus och jojo och åkte till vällingby hem till julia och var där och tog det lugnt ett tag.. Sen började vi röra oss hemåt och missade bussen med 1 min, så vi tog en taxi hem. Haha, chauffören låg och sov så jag började banka på fönstret och så vakna han och började asgarva xD. Hahaha jag och mirre har haft lite torr humor denna kväll/natt ^^

Nej nu ska jag gosa ner mig bredvid mirrsan, imorgon ska jag möte upp ange när hon ska klippa sig och slinga håret, men vi hörs nog på eftermiddagen/kvällen. puss och gonatt!


Onsdag, städdag

God eftermiddag!

Förlåt att jag inte skrivit, har inte varit tillgänglig till internet som vanligt. Såhär är det: Har jag varit otrevlig hemma eller mitt rum inte är städat eller att jag har läxor att göra eller annat, så stängs mitt internet av tillochmed jag är klar med mina sysslor etc. Och just nu ser mitt rum förjävligt ut så det måste städas och det tar vääääldigt många timmar kan jag bara säga, eftersom jag ska rensa ur hela rummet och kanske möblera om, jag har jävligt mycket onödiga grejer.

Så nu sitter jag vid M&N's dator (mamma och niklas), så inga bilder kan tyvärr komma upp försen mitt rum är klart. Men jag ska försöka skynda mig. Skriver igen också när mitt internet är igång.

love /L

Tisdaaag

Tjääna!

Ligger med mirre i sängen och käkar gott, vi var precis hos frisören och jag färgade håret, blev väl helt ok, vill ha det lite ljusare dock, men det är ju ganska svårt att få det från svart så.. Bilder kommer sen! Nu ska vi ta det lugnt ett tag, sen ska miranda hem så vad ska jag hitta på då? Måste städa rummet (ovanligt), sen får vi se om jag hittar på något kul ikväll eller stannar hemma och bara myser med mig själv ;).

Jaja, vi hörs lite senare sötnosar :) Glöm inte att kommentera om jag ska fortsätta med mina videobloggar, annars kommer jag knappt göra det längre..

love /L

nattbloggning:)

Tjenare!

Ligger här i sängen med mirre som ska sova här, hon ligger och pratar med ville och jag ligger och smsar med tim ;) haha, inte första gången, mirre ;)

Har 5% kvar på batteriet på min dator så måste avsluta nu, godnatt, vi hörs imorgon! love<3


Måndag med ange<3

Hello you!
Om en timme ska jag möta upp Ange i bromma, vi ska åka till kista och shoppa lite, ta en fika och bara ta det lugnt. Har inte träffat henne på länge pga att hon varit sjuk, så det ska bli superkul!

Nu är det så att min foundation är helt borta, och därför har jag mitt rough i hela ansiktet, och det är ganska brunt, så jag ser ut som en översminkad fjortis idag -.- inte kul, inte kul..

Jaja, vi hörs när jag kommer hem, men det kanske blir först ikväll. vi får se, kika in senare, pussar /L

Dagens planer!

Hej igen!

Planerna idag blir att jag ska träffa ange, vi får se vad vi hittar på, vi kanske tar mopparna och åker och tar en fika. Men tycker nästan det är liiiite kallt för att åka moppe nu, men vi får se :)
Ikväll ska jag fortfarande vara med henne, jag har ingen aning om vad som hittas på då, men drar vi ut träffar vi förmodligen mirre också :o).

Mer om det senare!
Titta vad jag fick av mina söta små älsklingar i lördags!

rosorna från emelie och liljorna från emmy, rebecka, tove och mikaela! tack bejbs<3

Måndag, och ingen skola:D

Godmorgon!

Allt bra? Jag har sovit som en ängel, hade en lite rolig dröm haha, men vad det var tänker jag inte berätta (:
Miranda ringde mig precis och jag kanske ska träffa henne, har smsat ange också men har inte fått något svar än, hon kanske fortfarande är sjuk.. "/

Jaja, vi får se hur dagen blir&vad jag gör. Skriver om ett litet tag igen, kolla in då.
Kramar och Pussar


godnatt läsare!

Sådär, nu ska jag faktiskt sova, är så fruktansvärt trött. Vi hörs imorgon!

design och videoblogg?

Jag är klar med headern, jag orkade inte göra massa komplicerat skit.. ska ju ändra lite till tror jag..:) Jag vet inte om ni ser headern eller inte, jag gör det inte iallafall, den kommer nog upp snart isåfall!

Okej, nu till det här med videobloggen; Tycker ni att jag ska fortsätta med det? Om inte, så orkar jag inte hålla på å göra det i onödan. Så skriv nu i kommentarer, va anonyma om det är problemet, SKA JAG FORTSÄTTA GÖRA VIDEOBLOGGAR!?
för er som inte sett än finns dom några inlägg neråt..

Ändra bloggen ikväll!

Hej igen!

Jag är så himla trött, känner mig jätteseg. Orkar verkligen inte gå ut ikväll, och ingen skola imorgon heller, fruktansvärt skönt! Ikväll ska jag faktiskt fixa iordning min blogg! Ändra designen och så..! Har inte gjort det på ett tag nu så det ska bli kul att trixa&fixa lite.. :)
Kolla in bloggen senare, så får ni se resultatet:)



Lördagens bilder!

Sådär! Här kommer gårdagens:

Det var verkligen jättetrevligt, men det var ganska mycket kaos och det är ju alltid jobbigt. Menmen, jag överlevde och det är väl det viktigaste? Det började med att jag mötte upp miranda i stan, sen åkte vi hem till mig och ett litet tag efter kom emelie och hade massa rosor med sig till mig! Supergulligt! Vi gjorde oss i ordning och hade mys, ungefär vid 7 kom alla mina andra favoritbrudar och dom hade också med sig massa blommor, så gölliga!! Sen snackade vi och hade jätteroligt och mysigt, Miranda och emelie drog precis när vi skulle äta så vi andra 5 brudar gick och beställde pizza(vi hann inte laga mat), men det slutade med att jag fick stå och laga pizzorna hahah eftersom han inte fattade vad vi skulle ha, emmy som är så envis ville absolut inte ha det som alla andra ville ha, så en halv pizza fick hon vara speciell och andra halvan som dom andra två xD. Haha det var väldigt roligt. Vi satt där och åt och flummade sönder, hoppas inga bilder kommer upp när jag har munnen full med pizza nu, rebecka!!! haha. Sen gick vi upp igen och ganska lång tid senare kom mirre och emelie tbx. Kvällen rullade på med ett antal besök av grannen..
Mer information om den kvällen får ni inte reda på här, haha. Här kommer iaf lite bilder från igår:

louise&miranda<3
favvosarna
så söt:)
:O ;)
chipsbruden
haha lite senare .. ;)

and i'm back

Hello my lovers!

Jag hinner inte skriva så mycket nu, ska käka så måste rusa innan mamma blir galen ;). Allt om helgen kommer upp om ett tag! Kika in snart igen!
saknat er, pussar

hejdååå för i helgen

Det har hänt lite incidenter på vägen för farsan, så han kommer om ca en halvtimme. Jag är nästan klar ska bara packa ner stereon, finns ju ingen där. Sen ska vi förmodligen gå och käka pizza, om jag orkar haha! Egentligen skulle jag ta med datorn och blogga därifrån, men paps sa nyss att det inte finns något trådlöst internet där, så ni kommer inte höra från mig i helgen tyvärr! Ska försöka komma in på en sleven och gå in på internet där och bloggish lite, men vi får se om jag har tid. Har ganska mycket att göra i helgen ju.

Men på söndag eller måndag e jag tillbaka, glöm inte bort mig och sakna mig inte allför mycket! Ha en rolig helg för det kommer iaf jag ha med dessa underbara brudar! pusspuss<3333333


bilder

Det verkar vara knas med att ladda upp videobloggen, den är 100% uppladdad men den vägrar gå igenom helt. Jag laddar upp lite bilder istället från idag och skriver så får det bli videoblogg imorgon istället.

När jag slutade gymmet idag åkte jag till solna och mötte upp mamma, vi shoppade lite och jag köpte den där kappan som jag snackade om, en mössa, ett puder och en spraygrej till håret som ska göra så att det skiner. Sen åkte jag hem och tog det lugnt, ska börja packa nu, pappsen var ju fast i köer så det blev lite senare..
jaja, här kommer bilderna:

under fikat med mamma.
fiiika
nya kappan, ingen bra bild..
cashflow, har inte fått alla pengar än plus att jag redan gjort mig av med över 1000 kr.;)


Fredag eftermiddag

Hejsan bloggen och alla bloggläsare!

Hur mår alla idag? Jag mår prima! Det är ganska många som har kommenterat mina inlägg idag, mer än vanligt iaf, och det är superkul! Fortsätt med det! :) Och till dig som kallade mig fjortis på min andra videoblogg, så är det väldigt onödigt att skriva så eftersom jag verkligen inte tar åt mig. Jag vet själv vad jag är, och jag känner mig själv, till skillnad från dig!

Jaja, nog snackat om tråkigheter. Nu ska jag ta det lugnt vid datan ett tag, min favortisysselsättning när man kommer hem! Haha. Sen ska jag packa lite och så.. Vid halv 8-8 så kommer pappsi och hämtar mig.

Snart kommer en videoblogg om vad jag har gjort idag och så.. :) Kika in om ett tag igen! Puss på rumpan

Fredag morgon!

Godmorgon blogg!

Gick upp för ett tag sen, har precis käkat frukost och ska snart slänga på mig träningskläderna och sen dra iväg. Det är så skönt att slippa sminka sig hemma, i mina andra skolor har jag alltid gått upp tidigare för att kunna sminka mig, men nu slänger jag bara på mig kläder och drar, lägger en lätt sminkning på bussen eftersom det tar ca 50 min för mig att komma till skolan.
Idag ska jag till gymmet och vara där kanske 1 och en halv eller 2 timmar, sen ska jag iväg till solna och möta upp mamma, få mina cash och så ska jag förmodligen köpa den där kappan som jag pratade om :).
Efter det ska jag hem och packa lite grejer till på lördag, tex som min stereoanläggning, det finns ingen där och vi behöver ju musik! ;). Sen kommer farsan och hämtar mig och det blir en av mina favoritrestauranger. Det serveras crepes (ni vet typ som pannkakor), och det finns massssor av saker man kan välja att ha på, själv brukar jag ta honung och nötter, och någonting mer. Super!

Vi hörs när jag kommit hem från gymmet och min shoppingrunda, det blir väl i eftermiddag nångång. Kika in då!



godnatt!

Nu är det dags att sova, ska hoppa in i duschen en snabbis och sen lägga mig i sängen oss läsa en bok. Imorgon ska jag gymma, härligt! Vi hörs imorgon bitti!

Godnatt bloggen!


morsis

Världens hetaste morsa!? Haha, jag älskar dig mamma, även fast du är pain in the ass ibland!


Videoblogg!

Here the videoblogg comes, baby! ;)



Torsdag!

Hello suckerzzz!

här kommer lite bilder från idag, om några minuter kommer också en videoblogg! haha jag vet inte hur jag lyckas bli så fruktansvärt dålig på video -.- menmen, ni får tåla det ^^ maha, men här kommer bilderna:




God morgon!

Tjolahopp!

Härlig morgon, inte sant!? Nä nu var jag lite för positiv här, men jag är faktiskt ganska pigg för tillfället, vilket jag aldrig brukar vara på mornar. Jag här väldigt bråttom till bussen som går om ca en kvart så jag kan inte skriva så långt eftersom jag knappt ens är påklädd.. Torsdagar i min skola är fruktansvärt jobbiga och tråkiga, menmen när man klarat av idag så är det ju fredag och då har jag gym och sen slutar jag :) Plus att ikväll så får jag mitt studiebidrag i förskott eftersom jag behöver det på fredag:).

Hmm vad mer ska göras idag? Jo jag ska plugga, roligt va? -.- Men imorgon efter skolan ska jag hem, packa lite grejer och fixa lite och sen kommer pappa och hämtar mig, sen åker vi till en av mina favoritrestauranger i stan och käkar, sen sover jag i lägenheten som jag dagen efter ska ha tjejmiddag i :) Najsmajs :D.

I eftermiddag kommer en ny videoblogg upp, håll utkik! :)

Vi hörs!



flipside - happy birthday



Shopping-lov

Här får ni nu min shoppinglista som jag lovade er, kommer säkert hitta mer när jag vandrar ute på stan ;)

*Kläääder I alla former och typer!
*Snygga under (nya bh:ar från fina triumph eller victoria)
*Rough (eller hur det stavas)
*Hårprodukter
*Smycken (örhängen, piercingstavar till naveln)
*Den snygga kappan som jag skrev om tidigare!



Videoblogg!!!

Tjena tötisar!

För ett litet tag sen bestämde jag mig för att bloggen ska bli lite roligare, nu kommer ju fler bilder upp eftersom jag har min digitalkamera, men det är inte allt. Jag ska börja med videoblogg så jag satte igång direkt. Detta är mitt första som ni kanske fattar så garva inte åt mig hahah. Men måste man pigga upp bloggen lite så måste man ju! :D
Jaja, nog snackat, här kommer den (nästan osminkad, så ni vet!!):



pics from today

Här kommer lite bilder från idag!

dagens lunch
Min favoritLiza
mupp påväg hem;)
Och mitt fina lilla gymkort >D

Cashflooow!

Vet ni vad jag räknade ut idag? På fredag kommer jag få ca nästan 6 lax, härligt va? :)
Jag får min lön från i somras, dom hade skickat den fel så därför ska jag få den nu, sen får jag studiebidraget och så får jag lite cash av pappa, men dom ska iofs läggas på tjejmiddagen. Men ändå :) Jag säger bara en sak, SHOPPING! Ni får en lista lite senare av vad jag har på min shoppinglista (a).

Nu ska jag äta, pussar från en glad Lojsan:D<3

Skön onsdag

Hejsan bloggen!

Jaaa, dagens händelser! Imorse hade vi pass, kommer inte riktigt ihåg vad det hette men jag var iaf inte med eftersom mina kläder var glömda i skåpet, tänkte gå och hämta dom innan men då skulle jag komma försent! Så jag och Liza fick gå, så vi gjorde oss i ordning och åkte till Taco Bar och åt lunch där (det är ju en av alla restauranger vårat matkort funkar på). Det visar sig att jag har mer än 800 kr kvar på mitt kort, och det ska bara räcka två dagar till eftersom det fylls på efter höstlovet, andra har ca 200 kr på sitt eller mindre.. Men det är väl för att jag tappade bort mitt kort och fick ett nytt. Så imorgon ska jag lyxa till det lite med den nya restaurangen dom har lagt till på matkortet:). Efter det hade vi engelska, vilket är väldigt roligt eftersom jag tycker om det ämnet väldigt mycket. Och nu håller vi på att skriva noveller också och jag skriver om "the love of my life" om man kan säga så.. ;) Haha. Sedan hade vi idrottsteori, då vi lär oss om anatomi, ganska intressant att lära sig mycket om kroppens alla muskler faktiskt, sen slutade vi för matten och mentorstiden var inställd pga sjuk lärare :) Efter det tog jag bussen raka vägen hem och sen dess har jag inte gjort ett skit ;).

Idag SKA jag plugga. Det ska jag faktiskt! Men jag måste vänta tills niklas kommer hem så han kan sätta på internet till min dator. Har även lite bilder som också ska upp när det sätts igång.

Nu ska jag surfa runt lite, hare gött!

Tjejmiddag med mina favoriter

Hej bloggen!

Jag ligger i min sköna säng och bara slappnar av och gör absolut ingenting. Om ett litet tag ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning, stupa i säng och fortsätta läsa min bok 'Stålar'. Myspys!

Åh, på lördag, mina brudar! Vi kommer hålla till mitt i stan i pappas lägenhet, jag och Miranda ska träffas innan, jag får pengar av pappa och så går vi och handlar middag, sen lagar vi tacos tillsammans och mina andra älsklingar kommer vid 6 :) Massor med bilder kommer komma upp på bloggen, för såklart så tar jag med mig digitalkameran.
Älskar er flickor!


my love

Emelie Sophia Maria Dahlberg,
med dig är jag lycklig!


tis

Tjena bloggläsare!

Jag hoppas ni har en bra dag, själv är jag väldigt trött, försov mig imorse tillochmed.. icke bra.
Jaja nog snackat om skolan, längtar tills helgen då jag ska ha tjejmiddag med mina fina brudar!

nu ska jag ut och hjälpa morsan med en grej vi hörs!
<3

kappa

Hej!

Jag stötte på Jennie i alvik i söndags, hon hade en skitsnygg kappa på sig från H&M. Den kostar 798:- och den sitter mycket finare på kroppen än vad den gör på bild! Här slänger jag iaf in en bild på den, den ska jag nog köpa direkt när barnbidraget kommer! ;)




måååndag -.-

Försökte skriva i skolan idag på min skoldator, men det gick tydligen inte, har försökt det med förut men det ville inte då heller.
Idag har jag varit i skolan hela dagen, slutade halv 3 och åkte direkt hem, sen dess har jag inte gjort något speciellt. Ska försöka plugga om ett tag. Vi hörs lite senare!

Louise&Liza i skolan:)

godnatt

Nu är det så att jag måste stänga av datorn om 5 min så hinner därför inte lägga upp bilderna från igår nu, det får bli imorgon. Ni som har mig på facebook kan se bilderna där :)

Godnatt, sov gott!

Söndag

God kväll, tötisar!

Gårdagskvällen var superrolig. Var ju som sagt hemma hos marcus med massa. Bilder kommer upp sen.
Idag har jag varit i stan med Olivia, Emmy, och Miranda och så var vi ett litet tag med Mikaela och Challie också. jaja, mer finns väl inte att säga just nu, skriver lite senare ikväll, kika in då! Pusspuss/L

Lördag kväll

Tjena bejbs!

Min data har inget internet (igen) och morsan och niklas är inte hemma denna helg så därför kan niklas inte fixa det, suck! Det är därför jag inte lägger upp bilder för tillfället. men alla från helgen kommer upp imorgon eller måndag. Nu har jag fixat min kamera också (7.1 megapixlar), så nu blir bilderna lite bättre äntligen :D

Igår var jag hemma hos Yasmin med Miranda Wandel och Emelie Dahlberg, det var mys. Sen gick vi och mötte upp 3 killar från nyköping, trevligt trevligt :)

Ikväll ska jag till Marcus, där massa av mina kompisar ska vara också. Det blir roligt :)

Nu ska jag snart stänga av datorn, städa ur det sista ur mitt rum, duscha och sedan göra mig i ordning, jag ska vara i h-by klockan 8. Hoppas jag hinner på en och en halv timme! Haha det klarar jag nog.

Vi hörs imorgon, puss på er!

plääyahäd

Mohahaha, nu har jag tagit bort min fjortissida, nämligen playahead. Haha är så jävla trött på skiten och nu är den borta, sköönt:)

finally friday

Hello bloggen!

Kom hem från gymmet för ett tag sen, har tagit det lugnt sen dess. Snart ska jag hoppa in i duschen och sätta på högsta volym på radion så det hörs även fast man duschar ;) Efter det ska jag städa rummet, sen göra mig i ordning och sen ut och träffa Miranda och  Emelie, kanske Ange och några som hon ska vara med också, vi får se hur det blir.. Vi ska iaf på fest, vart vet jag inte än finns lite olika alternativ..

jaja, nu ska jag börja röra mig mot duschen. Vi hörs!

bilder och sånt:)

Igår var jag och fikade med ange, supermys, vi var även ett litet tag med liza och mikaela.

Nu börjar jag få lite ont i huvudet, får det om jag inte går ut på en hel dag, men vad ska man göra? Vädret är piss och jag är sjuk, men som jag skrev tidigare ska jag ändå KANSKE ta moppen och göra lite ärenden, om jag orkar..

Mumsig muffin
Köpte en riktigt god parfym igår, luktar cocos, från Yves Rocher!
Det är jag och min kära dator idag!
En sjuk, osminkad brud med ögoninflammation, gölligt värre?

torsdag, sjuk

Tjena! Nästa tisdag blir jag brunett, ska bli skönt :)

Idag är jag hemma från skolan pga min ögoninflammation, det blir bara värre ;/ Imorgon har jag ju bara gym och sen slutar jag, då ska jag hem, plugga lite, fixa mig och sen ut, vi får se vad jag hittar på! :)

Idag ska jag även försöka komma ut till ekerö och lämna några böcker samt åka till kommunen och fråga vart f*n min lön från i somras är, ska kanske också åka in till bromma och lämna in några lånade filmer. Mycket mer händer väl inte eftersom man e sjuk.. Jag skriver mer senare, pussar!

(:

Sorry att jag inte skrivit på länge, mitt internet har varit nedlagt.. Men nu är det igång igen som tur är :)

Har inte så mycket att skriva, bara att om några dagar ska jag bli brunett, har ju svart hår nu men snart är det ljusbrunt, ska ringa till frisören imorgon och boka tid :)

Och så har jag en till sak att berätta, att jag skulle vilja sticka en kniv i två stycken just nu, men vilka får ni inte vetaaa (a) ;)

Vi hörs imorgon, godnatt!

mjusic baby

Har ni sett min lilla söta gucci-ipod här på sidan? haha, nu kan ni lyssna på musik när ni läser mina inlägg också, har dock bara 4 låtar just nu, orkade inte lägga in fler, men dom e ju så sjukt bra, och det tar nog inte mer än 4 låtar att läsa igenom dagens inlägg, eller hur? ;)

jaja, nu ska jag nog läsa en snutt på en sjukt bra bok, Som jag vill vara heter den och är skriven av Katarina Von Bredow, någon som läst den? :)

Vi hörs lite senare, pussar!

Ibland får man lyxa till det!

Sitter nu och mumsar på min glass, ibland får man faktiskt lyxa till det! Imorgon har jag yoga på morgonen, med skolan. Är yoga bra träning? Eller är det bara bra för kroppen på andra sätt? Skriv gärna i kommentar om ni vet!


Lägger även in en bild från igår när jag och Emmy satt och fikade!

Emmy med världens största muffin! haha <3

pluggdag

Ensam hemma nu, ganska skönt, alla behöver vara för sig själv ibland. Idag blir det bara plugg i stort sett, vill ut egentligen och hitta på någonting, men kan inte det, har inte tid.. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja pluggningen, vi hörs senare!

Lördagen!

Sorry för att jag inte skrivit något på länge, mitt internet har ju varit avstängt men nu har niklas fixat det!

I fredags var jag på fest med massa.. Det var inte så jättekul där så jag drog hem lite tidigare.

Men här har vi lördagen:

Det började med att jag mötte upp Emmy i stan och vi tog en fika tillsammans på en uteservering, sen hade vi ingenting att göra så vi åkte till ekerö och mötte upp tuvsen och missmick och rebecka, sen gick vi på bussen mot bromma och mötte då Olivia, Olivia och Therese, dom skulle till Joppte och eftersom vi inte skulle vara på festen vi skulle på försen halv 11 så drog vi med dom dit.. Efter ett tag började vi röra oss mot bussen och mötte då också upp Challie. Väl i alvikstorg började emmy bråka med några äckliga människor som hade kallat henne för hora, det blev ett och annat slag, go emmy! ;)
När vi väl kom till Råcksta så mötte Bastian (killen som hade festen) upp oss och vi gick hem till honom, när vi drog därifrån var det typ 7 killar och kanske 30 tjejer, minst? haha. Vi var där ett tag sen började jag, Olivia och Mickis röra oss hemåt. En lyckad lördag helt enkelt :) Och Olivia var lite fotograf under kvällen så här kommer några bilder från kvällen upp:

Olivia, Challie, Rebecka och Lollo.
Wagi, Emmy, Joppte och (förjävlig)Lollo
Fest!
Lilla Joppte:)
Hahaha, skönaste bilden, men tänkte inte vara sååå elak mot Mikaela, så lite censur blev det! Sorry bloggen ;)

freeeeeeeeedag

tjuuulahopp!

kom hem för ett tag sen, har ju egentligen bara gym idag men vi hade engelska idag också, suck! Menmen, ikväll får vi se vad som händer. har lite olika alternativ. Idag har jag bara ätit mackor, haha skitonyttigt, men åt det till frukost och sen så fick vi ingen lunch i skolan eftersom vi egentligen inte har lektioner så därför bjöds det på mackor haha. Menmen, det är en dag av många. ska sluta nu, vi hörs senare idag!


Vill bara säga till mina riktiga vänner att ni är bäst, tack för att ni finns! Speciellt till Ange, Mirre och Nadde, släpper er aldrig.

torsdag

Förlåt för att jag inte skrivit på hela dagen, mitt internet på min dator har varit avstängt och niklas är inte hemma så han kan sätta på det. Sitter vid morsans dator nu..

Iaf, dagen har varit lite komplicerad, börjat bra men efter skolan var det lite tjaffs med en kompis, inte kul sånt! Skitsamma, dagens mat dårå:

- Frukost: en banan
- Lunch: Pastasallad
- Middag: Lasange (kanske inte nyttigaste men det var det som bjöds!)

Nu tjatar morsan om att jag ska gå och lägga mig för jag försov mig imorse.. -.-

vi hörs!

usch

Okej, det är inte såhär jag vill se ut, lite mindre.. haha jag skoja! Nej men det här är ju bara äckligt!


plugg,plugg,plugg

Hann inte skriva imorse, ber om ursäkt för det. Ska börja gå upp 10 min tidigare för att hinna med bloggen.

Hade ju spinning idag på morgonen, var verkligen jättejobbigt, kommer nog känna av det i benen imorgon! Men därför åt jag inte frukost och tog med en banan som jag åt upp efter spinningen, eftersom det är bra att träna innan frukost. Till lunch käkade jag en pastasallad, ganska nyttigt iaf. Men så kommer vi till när jag kom hem, mådde inge bra alls kände att jag hade ätit för lite dom 3 senaste dagarna, så tog ett par mackor med smör, kanske inte gör så mycket men jag vill verkligen satsa stenhårt för att nå min drömkropp.

Idag blire plugg som gäller, har engelska redovsning på fredag, ska göra om den jag gjorde idag, kollade ner för mycket i pappret haha. Sen har jag idrottsteori-läxa tills på onsdag tror jag det var, imorgon har jag redovisning om medeltiden, matteprov och blablabla.. orkar inteeee!

Jaja lika bra att börja. Sen får man ju inte glömma muuuusiken, annars går det ju inte att koncentrera sig :)

http://www.youtube.com/watch?v=7HMKImKWLfA

natti

Nej nu ska jag sussa. Har ont i magen och huvudet, har pluggat ganska hårt ikväll.

hörs imorgon!

tis kväll

Till middag åt jag korvstroganoff och rågris. skulle egentligen inte käka korven men morsan sa att det inte var dåligt för mig med dom få bitarna jag åt. Åt endast en liten portion.

Som sagt, imorgon har jag spinning, riktigt bra för benen :) Hoppas man ser framsteg på dom också då :)

nej nu ska jag plugga med morsan, hörs sen! <3

my diet continues

tjena hejsan!

kom alldeles nyss hem, nadde kom och mötte mig vid min skola när jag slutade och så åkte vi hem tillsammans, nu går hon och ropar från köket att jag har chips, kakor och massa grejer och typ käkar upp hela hyllorna .. fan va suktad man blir men ska ju inte käka nåt onyttigt. Haha bestämde mig för att gå ner i vikt igår kväll när jag låg i sängen därför skrev jag mitt förra inlägg:P men det är sant, nya temat i bloggen är att jag ska skriva vad jag äter, dricker och hur jag tränar och skriva hur mycket jag går ner i vikt, för nu orkar jag inte ha kvar min kropp längre, har förjävliga komplex, kan inte säga att jag är fet, men jag e jävligt mullig och det är inte så jävla roligt.. så nu jääävlar!

Då börjar vi dårå med dagens mat:

- Frukost: En banan
- Lunch: Fläskfilé
- Mellanmål: Ett glas juice


Har inte tränat något idag. Är fruktansvärt trött men imorgon ska jag ju ha pass med skolan. Det blir spinning tror jag.

Så nu ska jag titta på när nadde käkar massa gott, vi hörs senare <3

god morgon

Tjena bloggen!

Försov mig som vanligt, bussen går om 35 min så måste skynda mig. Trött e jag också men slutar tidigt idag och då ska jag direkt hem och plugga.

Frukost:

- En frukt

nytt tema i bloggen

Nu har jag fått nog! Nu ska jag börja träna och gå ner i vikt! Jag skiiiiter iit! ;D Sluta äta vore kanske en idé också`? hmm..

aja gonatt, hörs imorgon bitti om jag hinner.. följ mig nu i bloggen, kilo för kilo..

hörs

bilder och skit

Har ätit, kollat runt lite på datorn och tagit det lugnt ett tag nu. Så nu är jag alltså redo för pluggningen. När jag e klar ska jag ta en dusch sen lägga mig. Sitter just nu i sängen och myser, ska ju plugga på datorn så det är skönt att ligga kvar i min härliga dubbelsäng, som ni nu föressten ska få en bild på, obäddad iförsig och inte så snygga lakan men vafan, det är bredden som räknas ;) lite bilder från dagen kommer också upp på söta liza och trille :)


lizaaa<3
trilleee<3

Tjena!

Jag är så j*vla trött! Försov mig imorse och gick upp när bussen gick -.- Så hann därför inte skriva innan jag gick. Och nu tjatar min låtsasfarsa på mig att jag ska plocka ur diskmaskinen, åååh orkar inte!!

Dagens planer:

- plugga
- äta
- sova


haha. orkar egentligen inte plugga men har redovisning imorgon och har inte ens börjat :O Menmen, det får gå som det går, nej nu ska jag fixa diskmaskinen, vill inte resa mig upp, har ont i magen, men det e bara att göra :(

skriver sen

natti

Nej, nu ska jag sussa, är iofs inte speciellt trött eftersom jag gick upp vid 2 idag, som sagt.. Men för att komma upp imorgon behövs det nog! Halv 7 ska jag komma upp, senast! Skriver då.

Puss på rumpan

sön kväll

tjänare.

nu sitter jag hemma och gör mest ingenting. Imorgon har jag gympa på morgonen, fotboll tror jag -.-
efter skolan blire hem och plugga, låter roligt visst?:)

jaja, nu ska jag snacka lite med mina kära kompisar från skolan lite på facebook, vi håller fortfarande på att kommentera det där jäkla fotot -.-, sen ska jag hoppa in i duschen och sen nanna. Gick fan upp vid 2 idag :S

Aja, skriver innan jag går och lägger mig om mitt internet funkar. höres

sön

Tjenare!

Har sovit hos miranda 2 nätter i rad nu så har inte haft chansen att skriva för hon har tagit datan hela helgen ;)

I fredags var jag med mirre, nadde, vicke, hans kompis och emmy. träffade upp några andra ett tag också. I lördags jobbade jag och mirre hela dagen och lite av kvällen , så vi var så trötta så vi åkte hem ..:)

Hinner inte skriva så mkt mer eftersom vi ska nu till ica och köpa hårfärg till mirre, om hon inte fegar ut (?). Men vi hörs väl när jag kmr hem, bye

freeeeedag

Kom hem för ett litet tag sen, hade gym och sen åkte jag till mirres skola. Gymmade iofs inte idag eftersom jag hade glömt handduk. Nu ska jag städa mitt rum, sen ta en dusch och sen göra mig iordning och efter det ut och träffa några:)

Hörs nog innan jag drar!

haha vilket skämt

Haha, japp nu är jag nån random fjortis som hänger med "analsex-emmy" och "blow-mirre" enligt oldsanta.blogg.se. Väääldigt moget :) Men jag säger precis som du, TACK FÖR BESÖKARNA :D

facebook och nisse

jag har så otrooooooligt tråkigt! Har legat hemma hela dagen, vill ut och göra någonting. Imorgon ska jag ju ifs gymma men kom precis på att jag har träningsvärk så det kommer nog vara ganska trögt -.-

Just nu sitter jag och skriver väldigt onödiga kommentarer på facebook men några från min skola, haha inte så roande men vad ska man annars göra liksom? Nu börjar anthon och liza snacka med varandra att dom har fula efternamn (båda heter persson) haha, roligt liv? ^^

Nu är det så att igår lyckades jag få bild på nisse i min klass, tror han söker lite kärlek ;) Så vad säger ni, tjejer, skulle ni banga? Hör av er så fixar jag hans nummer ;) haha


bloggkoll:o)

Nu kan du prenumerera på min blogg helt gratis! Längst upp i vänstra hörnet kan du klicka på länken så trycker du på lilla +et, så e det klart :) Då går du in på bloggkoll.se och så står det vilka av dom bloggarna som du prenumerar på som har skrivit nya inlägg, alla bloggar finns där:)

så klicka på länken, sötnos

bilder från gårdagen

Här kommer lite bilder från igår :) :

Haha emelie:)

Emmy och Miranda :)

Tråkiga Tove och Rebecka vill inte va me på kort:(

Emmy, Mirre, (Jag), Emelie

Emmy, Emelie och Mirre:)

,

I have done a few misstakes, everybody has. Don´t take life as nothing, do something with it....

hata dirr från förorten och oldsanta

Har pluggat matte ett tag nu, har ju egentligen prov idag men eftersom jag e sjuk ska jag göra det nästa vecka, och då är det väl bra att passa på att plugga lite extra!

Hahahaha, asså jag kan inte låta bli att garva! Var precis inne på oldsanta.blogg.se och dirrfranfororten.se, den sistnämnda har jag varit inne på förut, den lades ju ner och nu gör dom en ny, haha asså hur pallar man? Man kan ju seriöst inte ha något liv om man skriver en sån där blogg? Samma sak med oldsanta, deras liv går ut på att snacka skit om folk och deras bloggar, som dom inte ens känner eller vet ett piss om. Det komiska är att dom fattar ju inte att det är deras blogg som SUGER SÅ JÄVLA HÅRT! Låt bara folk va, snacka inte skit om dom du inte känner när det egentligen är  ni som verkar vara idioterna? Det går ut till båda bloggarna.

Jag är inte med i någon av bloggarna men vissa av mina kompisar är! Tillexempel såkallade "analsex-emmy" och "blow-mirre". Ni har ingen jävla aning om det som står i alla skvallerbloggar stämmer eller inte! Ni kan ju inte ha någon jävla IQ om ni tror på allt skit ni läser. Ni känner dom inte heller, så ha inga jävla fördomar!

tack för mig!

tors eftermiddag

Är hemma och sjuk idag "/ Ska plugga hela dagen så hinner inte skriva så mkt, imorgon har jag bara gym sen ska jag plugga hela den dagen också. Kanske inte ens ska gå ut.. Vi får se. Skriver mer om ett tag. kika in igen då!

hare bra sålänge!

kväll

God kväll!

Kom hem för ett tag sen, har varit med Mirre, Emelie, Emmy, Tove och Rebecka idag. Vi satt på espresso house och fikade och snackade. Sen åkte jag, mirre, emelie och emmy till spånga och träffade några, sen åkte vi hem till emmy och sen hem:) Blev inget med vicke idag, han skulle på middag...

mitt internet funkar inte IGEN, så sitter vid mina föräldrars dator, så kommer nog inte skriva mer ikväll, men vi får se! Vi hörs imorgon annars, puss på er!


RSS 2.0